Home > Computers >Computercursussen


Subcategorieën binnen Computercursussen

18 Sites in Computercursussen

1. 3-net studycentres  (Hilversum) site is Nederlandstalig

Opleidingsinstituut in Hilversum voor computer- en taaltrainingen, vertalingen, verhuur van PC lokalen en vergaderruimten.

http://www.3-net.nl/

2. ACE - Applied Computer Education site is Nederlandstalig

ACE biedt computeropleidingen. Een introductie in standaardpakketten, een doorgedreven opleiding op maat of een bijscholing in specifieke bedrijfssoftware.

http://www.ace-training.be/

3. ATCO opleidingen & computers site is Nederlandstalig

ATCO voor alle opleidingen en cursussen, tevens verkoop en advies van computersystemen.

http://www.computer-opleiding.nl/

4. BBservices site is Nederlandstalig

BBservices heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van websites en het geven van taal- en softwaretrainingen op maat, voor zowel bedrijven als particulieren.

http://www.bbservices.nl

5. C&T Computercursussen en Workshops site is Nederlandstalig

Welkom bij Cursus & Training, de goedkoopste aanbieder van computersussen en workshops in Nederland. Download nu en start met leren...

http://www.cursusentraining.nl/

6. CEvNS Homepagina site is Nederlandstalig

Computer Educatie voor Nederlandstalige Senioren (CEvNS) heeft tot doel haar doelgroep te onderwijzen in het communiceren over het Internet in een aangename ambiance (met een hapje, drankje en Bourgondisch diner).

http://www.cevns.nl/

7. Computer trainingen site is Nederlandstalig

Computer Class verzorgt in heel Nederland professionele in-house trainingen, opleidingen en cursussen voor bedrijven in het gebruik van Microsoft MS Office Windows Word Excel PowerPoint Access Outlook Internet Explorer. In-company en op diverse locaties.

http://www.computerclass.nl/

8. Computercursussen  (Roosendaal) site is Nederlandstalig

De link tussen willen en kunnen Computercursussen voor kinderen/ patriculier/ Bedrijven en speciale cursussen voor 50 plus.

http://www.kleinecomputerschool.nl/

9. Computer Academy site is Nederlandstalig

Bij Computer Academy leert u op gemakkelijke en leerzame wijze Excel, PowerPoint, Access en Word. Zowel basis, gevorderd als maatwerk.

http://www.computeracademy.nl/

10. Compu Act Opleidingen site is Nederlandstalig

Compu Act Opleidingen is gespecialiseerd in flexibele en praktijkgerichte computercursussen voor zowel particulieren als bedrijven.

http://www.computertraining.nl/

11. IP Computer Training Centrum site is Nederlandstalig

IP Computer Training Centrum is een bekend landelijk opleidingsinstituut gespecialiseerd in praktijkgerichte, individuele computertrainingen voor particulieren en bedrijven. In Nederland groeit de populariteit van de flexibele en individuele IP computertrainingen enorm. Er zijn momenteel 30 IP Computer Training Centrum vestigingen in Nederland.

http://www.ip-computertrainingen.nl/

12. De Karmel, cursuscentrum  (Gouda) site is Nederlandstalig

Centrum voor digitale fotografie. Zij bieden ook verschillende cursussen aan waaronder: Microsoft Word en Excel, Website cursus, Digitale fotografie en meer.

http://www.dekarmel.nl/

13. LOOC Productions site is Nederlandstalig

LOOC Productions verzorgt computertrainingen, software-ontwikkeling, webdesign en webhosting.

http://www.looc.nl/

14. Lysias site is Nederlandstalig

Lysias verzorgt in-company Office trainingen in onder meer Word, Excel, Outlook, Powerpoint en Access op een netwerk van notebook computers. Uitstekende referenties.

http://www.lysias.nl

15. SeniorWeb Haarlem site is Nederlandstalig

Deze organisatie geeft computercursussen aan ouderen en houdt daarbij rekening met de doelgroep. Cursussen in Haarlem, Heemstede en Zandvoort.

http://haarlem.seniorweb.nl/

16. Souris Computing with a Smile! (Leeuwarden) site is Nederlandstalig

Computercursussen op Maat in Leeuwarden: Privélessen, Computeropleidingen voor onderwijsgevenden (DOR), particulieren en het MKB (ECDL).

http://www.souris.nl

17. SterCom site is Nederlandstalig

SterCom is een bedrijf dat computercursussen aanbiedt aan beginnende computergebruikers. SterCom onderscheidt zich van andere cursusaanbieders door persoonlijke aandacht en een uitgekiend lesprogramma.

http://www.stercom.nl/

18. Sunnet Computer College Bergen op Zoom / Roosendaal site is Nederlandstalig

Computercursussen MS Office, Europees Computer Rijbewijs of DRO voor bedrijven, instellingen en particulieren. Voor 1 persoon of voor 150. Professioneel en betaalbaar.

http://www.pc-cursussen.nl