Home > Computers >Computerverhuur


Subcategorieën binnen Computerverhuur

7 Sites in Computerverhuur

1. Allrent Computerverhuur site is Nederlandstalig

Al sinds 1984 de full-service verhuurder op het gebied van computerverhuur voor korte en middellange termijn en weten vele bedrijven en instellingen de weg naar Allrent Computers te vinden. Waarom? Heel eenvoudig, omdat zij als een van de weinige in de Benelux een full-service verhuurder zijn, of het nu om 1 of om 10 PC's gaat, stand-alone of in een netwerk.

http://www.allrent.nl/

2. Compules computerverhuur site is Nederlandstalig

Verhuur van computers, notebooks, printers, monitoren, LCD flatpanels, LCD projectoren en plasmaschermen aan bedrijven en instellingen.

http://www.compules.nl

3. HECO  (Amersfoort) site is Nederlandstalig

Heco-computerverhuur ofwel Heco Rent verhuurt al jarenlang ICT-producten zoals: computers, laptops, beamers, tft / lcd / plasma, printers, projectieschermen en randapparatuur zoals: UMTS - routers, switchen, speaker en boxen, notebooks, complete (draadloze) netwerken.

http://www.heco.nl/

4. Gorent site is Nederlandstalig

Computerverhuur voor beurzen, seminars en bijeenkomsten.

http://www.gorent.nl/

5. The IT Rental Service site is Nederlandstalig

On-line huren van computers, servers, printers en beamers van hoogwaardige kwaliteit met volledige service. Snel en makkelijk geregeld.

http://www.easy2rent.nl/

6. MACRent Computerverhuur site is Nederlandstalig

Of het nou om vijf of vijftig systemen gaat, MACRent levert binnen 24 uur de oplossing voor uw tijdelijk probleem. Of we nu praten over Apple of PC systemen, voor een dag of twaalf maanden

http://www.macrent.nl

7. Rentware (Hillegom) site is Nederlandstalig

Computer Verhuur van 1 dag tot 3 jaar. Rentware is een onafhankelijk ICT- aquisitie en management serviceprovider. Op het gebied van PC- en notebookverhuur is Rentware marktleider in Nederland.

http://www.rentware.nl/