10 Sites in Prijsvergelijking

1. ADSL prijzen vergelijken site is Nederlandstalig

Vergelijk ADSL abonnementen op ADSL prijzen.nl

http://www.adslwinkel.nl/

2. Deze week aanbiedingen site is Nederlandstalig

Op deze website vindt u een overzicht van de aanbiedingen uit de wekelijkse reclamefolders van Nederlandse bekende winkels.

http://www.dezeweekaanbiedingen.nl

3. Energieprijzen.nl site is Nederlandstalig

Informatie over energieprijzen, energiebesparing, aanbieders van (groene) energie voor consumenten en de zakelijke markt, nieuws over de ontwikkelingen op de energiemarkt.

http://www.energieprijzen.nl/

4. Gratis reclame offertes aanvragen site is Nederlandstalig

Met prijsopgave.com kunnen bedrijven, verenigingen en organisaties gratis, makkelijk en snel offertes op vragen bij meerdere leveranciers van reclame en signing, drukwerk, grafisch ontwerp en webdesign.

http://www.prijsopgave.com/

5. Nieuw.nl site is Nederlandstalig

Op deze site kunt u prijzen vergelijken van producten van meer dan 220 aangesloten winkels. De winkels zijn verdeeld over diverse categorieën.

http://www.nieuw.nl

6. Tarieven van de Makelaar site is Nederlandstalig

Vergelijk de tarieven van de makelaar. Elke makelaar in Nederland staat in dit overzicht, veel met tarieven.

http://www.makelaarstarieven.com/

7. Taxatie tarieven site is Nederlandstalig

De taxateurs getaxeerd, vergelijk hier alle taxatie tarieven voor de goedkoopste woning taxatie. Alle landelijk opererende taxatie bureaus zitten in de vergelijking, tevens heel veel regionale bureaus.

http://www.taxatietarieven.com/

8. Tweakers.net site is Nederlandstalig

De website houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hardware en game gebied: Nieuws, reviews en 'The buyerszone'. In de buyerszone vindt u informatie over hardwareleveranciers en een overzicht van de laagste hardware prijzen in Nederland.

http://tweakers.net/

9. Waarheenwaarvoor.nl site is Nederlandstalig

Er bestaat een snelle en simpele manier om online vliegticket prijzen te vergelijken. Via deze website heeft u direct toegang tot de allerlaatste aanbiedingen van zowel luchtvaartmaatschappijen als reisbureaus.

http://www.waarheenwaarvoor.nl

10. YouTellMe.com: onafhankelijk, compleet en actueel productvergelijken! site is Nederlandstalig

YouTellMe.com is de nieuwe productvergelijker waarmee het zoeken en vergelijken van producten stukken sneller én gemakkelijker wordt. Nieuw ontwikkelde technologie zorgt ervoor dat gebruikers veel flexibeler kunnen vergelijken dan ze tot nu toe gewend zijn. De productvergelijker van YouTellMe.com is compleet onafhankelijk en heeft een overzicht van alles wat er in Nederland in een bepaalde productcategorie te koop is. Gebruikers kunnen producten zoeken en vergelijken op basis van hun persoonlijke voorkeuren. Zo komt de consument met minder moeite én in minder tijd tot een betere aankoopbeslissing.

http://www.youtellme.nl/