14 Sites in Postorder en online winkels

1. Internetwinkel site is Nederlandstalig

Overzicht van producten en diensten die online te bestellen zijn.

http://internetwinkel.webklik.nl/

2. Kinderen site is Nederlandstalig

In Kinderen leest u alles wat u weten wilt als u zwanger bent of (net) moeder: van uw dikke buik tot babyverzorging, van pijn tijdens de bevalling tot fles- en borstvoeding, van het eerste hapje tot de eerste dag op de basisschool. Maar ook: zelfmaakmode, ideeën voor de kinderkamer, relatie en seksualiteit, werken of niet werken, financiën, gezondheid en nog veel meer. Kortom, een blad dat u niet mag missen!

speciale aanbieding

3. Laxo site is Nederlandstalig

Op deze website kunt vanuit uw luie stoel de leukste dingen kopen.

http://www.laxo.nl/

4. LekkerVoordelig.nl site is Nederlandstalig

De e-commerceportal met de voordeligste aanbiedingen en acties.

http://www.lekkervoordelig.nl

5. Onlineshopervaring.nl site is Nederlandstalig

Webshop Reviews en Beoordelingen. Op Onlineshopervaring.nl worden webwinkels beoordeeld door klanten die daar eerder een aankoop hebben gedaan.

http://www.onlineshopervaring.nl/

6. Otto site is Nederlandstalig

Otto biedt hoogstaande producten op het gebied van fashion, living en techniek aan de consument tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

http://www.otto.nl/

7. Postordershop.nl site is Nederlandstalig

Postordershop.nl is het online warenhuis waar u een breed assortiment unieke producten vindt die u veelal niet in de winkel tegenkomt. Of u nu wilt afvallen, op zoek bent naar een beautycrème, of handige hulpen voor in huis of in de tuin zoekt: u vindt het op Postordershop.nl. Ook voor erotiek, voedingssupplementen, bh’s en unieke audio surft u naar Postordershop.nl. Daarnaast vindt u er ook de nieuwste gadgets en kunt u veel voordeel halen in de uitverkoopjes.

http://www.postordergroepnederland.nl/

8. Prijsvechter site is Nederlandstalig

Online aanbieder op het gebied van computers en digitale camera's.

http://www.prijsvechter.nl/

9. Shops online site is Nederlandstalig

Overzicht van webwinkels.

http://shopsonline.web-log.nl/

10. Shop-Favorietje site is Nederlandstalig

Online shoppen op het Internet.

http://shop.favorietje.nl/

11. Speelgoedpostorder.nl site is Nederlandstalig

Speelgoedpostorder.nl presenteert een uitgebreid assortiment speelgoed en pluche knuffelbeesten voor baby's en kinderen. Zij hebben heel veel diverse formaten en soorten pluche knuffels, oud hollands speelgoed, spellen, puzzels, kinderverkleedsetjes, blokken, games, kinder-dvd-films, kinderboeken, houten speelgoed, treinen, auto's en nog veel meer.

http://www.speelgoedpostorder.nl/

12. Thuis Shopping site is Nederlandstalig

Elke maand selecteren zij een aantal artikelen die zij publiceren in het woonmagazine Thuis. Thuis is een eigen uitgave die o.a. in de leesportefeuille bij 200.000 gezinnen wekelijks wordt aangeboden. U kunt vanuit uw luie stoel zo bestellen. Naast de gebruikelijke methode's kunt u nu ook on-line bestellen. Deze aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

http://www.rozenhartmedia.nl

13. Thuiswinkelen / home shopping site is Nederlandstalig

Thuiswinkelen of home shopping is een fenomeen dat ontstaan is door de technologische ontwikkelingen op communicatie gebied. Thuiswinkelen biedt niet alleen uitkomst aan minder valide mensen, maar ook aan mensen die het druk hebben of niet houden van het slenteren in de stad.

http://hobby-en-overige.infonu.nl/hobby/27520-home-shopping-televisie-inter...

14. www.hetwinkelcentrum.nl site is Nederlandstalig

HetWinkelcentrum verschaft informatie om consumenten in staat te stellen op eenvoudige wijze de door hen gewenste informatie over specifieke producten en diensten te verkrijgen en te fungeren als intermediair tussen enerzijds de vragers van goederen en/of diensten, en anderzijds de aanbieders daarvan. De website is overzichtelijk verdeeld in categorieën, zodat u snel vindt wat u zoekt.

http://www.hetwinkelcentrum.nl/