6 Sites in Financiële diensten

1. Adviseurzoeken.nl site is Nederlandstalig

Adviseurzoeken.nl zoekt voor u financiële adviseurs die voldoen aan uw wensen en criteria. Via Adviseurzoeken.nl kunnen wij simpel aan de hand van uw postcodegebied en wensen de adviseur zoeken die u zélf samenstelt.

http://www.adviseurzoeken.nl

2. AEGON site is Nederlandstalig

De site van AEGON geeft particulieren en bedrijven informatie over producten als verzekering, pensioen, hypotheek, beleggen en sparen met online mogelijkheden voor het berekenen en vergelijken.

http://www.aegon.nl/

3. Cosument en Bedrijf (Amsterdam) site is Nederlandstalig

Consument en Bedrijf is een financiële instelling opgericht door personen met jarenlange ervaring in de financiële wereld. Zij hebben het bedrijf opgericht met het doel om de consument en het bedrijfsleven te helpen om financiële beslissingen te maken.

http://www.cobe.nl/

4. Financieel Eigenstart site is Nederlandstalig

Financiële startpagina met links over hypotheken, leningen, banken, financieel nieuws, wonen, belastingen, enz.

http://financieel.eigenstart.nl/

5. Smit Vernooij c.s. financieel planners op declaratiebasis site is Nederlandstalig

Onafhankelijk financieel planners op declaratiebasis geven informatie en advies over beleggen, belastingen, erven, schenken, hypotheken, pensioen, gouden handdruk en ondernemerszaken. Tevens is er op deze site een financiële quote van de dag, een maandelijkse nieuwsbrief, een online adviesmodule, een gratis e-mail consult en live grafieken voor aex, dow jones en nasdaq.

http://www.smitvernooij.nl/

6. Uw Gratis Online Kasboek site is Nederlandstalig

Op deze site kan men een gratis persoonlijk account aanmaken en zo al z'n uitgaven overal en altijd online bijhouden. En zo het uitgaven patroon analyseren.

http://www.pansier.nl