Home > Dienstverlening > Diensten > Makelaars >Hongarije (makelaars)


Subcategorieën binnen Hongarije (makelaars)

6 Sites in Hongarije (makelaars)

1. Haned & Partner site is Nederlandstalig

Vakantiehuizen in Hongarije te huur en te koop. Gespecialiseerd in het merengebied.

http://www.haned.nl/

2. Hungary Estate Vastgoed site is Nederlandstalig

Hungary Estate Vastgoed is een bouwbedrijf / makelaarskantoor met 25 jaar ervaring in België en Nederland en sedert 4 jaar actief in Hongarije op deze website treft u tanya's, woningen- en bouwgronden en diverse modelwoningen aan. Verder informatie over Hongarije aan o.a hoe u het pensioen en uw WAO uitkering mee kunt nemen.

http://www.hungaryestate.com/

3. Mahog Kft site is Nederlandstalig

Gespecialiseerd in bemiddeling voor huizen en ander onroerend goed in Hongarije voor Nederlandse, Duitse en Belgische kopers. Er is altijd een groot en divers aanbod in alle prijsklassen.

http://www.mahogkft.com/

4. Onroerend goed te koop in Hongarije site is Nederlandstalig

Toplevel Domain over onroerend goed te koop en te huur in hongarije. De site is in 4 talen, en heeft een eigen zoekmachine.

http://eger.nl/

5. Toe Sjee Ingatlan Kft site is meertalig

Hongaars makelaars kantoor met een zeer groot aanbod van (goedkope) woningen, luxe verblijven, appartementen, (bouw) gronden, boerenwoningen en bedrijven, commerciële objecten en speciale projecten in voornamelijk Hongarije en Bulgarije.

http://www.toesjee.eu/

6. Villeton Kft site is Nederlandstalig

Uw eigen (vakantie)woning in Hongarije? Villeton Kft. zoekt samen met u uw droomwoning. Ook voor alle (ver)bouwwerkzaamheden kunt u bij dit bedrijf terecht.

http://www.villeton.eu/