Home > Dienstverlening > Diensten >Projectinrichting


Subcategorieën binnen Projectinrichting

7 Sites in Projectinrichting

1. Anita Haver Interieurarchitecte site is Nederlandstalig

Anita Haver Interieurarchitecte bni is voor bedrijven en instellingen de partner voor (her)inrichting van objecten. Niet alleen voor vormgeving maar ook voor bouwbegeleiding, assistentie voor projectinrichters en werkplekonderzoek. Klik op ons logo voor een uitgebreid overzicht van onze activiteiten.

http://www.vandewerve.nl

2. Habéé Kantoormeubilair site is Nederlandstalig

Habéé houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het aanbieden van kantoormeubilair dat bij u past. Met 3500m2 showroom bieden zij een totaalaanbod van nieuw en gebruikt kantoormeubilair.

http://www.habee.info/

3. IJsselfoort Decoratieve plaatmaterialen site is Nederlandstalig

IJsselfoort B.V.is een partner in de toelevering van halffabrikaten in plaatmaterialen ten behoeve van de interieur-, stand-, display-, carrosserie- en decorbouw. Zo ook voor de timmer- en meubelfabrikant.

http://www.ijsselfoort.nl/

4. OSM Kantoorinrichting site is Nederlandstalig

Topmeubelen voor elk budget.

http://www.osmkantoor.nl/

5. Staalkamer site is Nederlandstalig

Staalkamer B.V. een dynamisch bedrijf in de projectinrichting branche. Alle facetten binnen één bedrijf om ruwbouw te voltooien tot een turnkey locatie vanaf ontwerp tot aan behuizing.

http://www.staalkamer.nl/

6. Vaal Kantoorinrichting site is Nederlandstalig

Meedenkers in kantoor-en projectinrichting. Gespecialiseerd in ontwerp en uitvoering- levering kantoor-projectinrichting. Onafhankelijk leverancier van kantoor- en directie-meubilair. Vloerbedekking, raamdecoratie, interieurbouw, verlichting en kantoorapparatuur.

http://www.vaalkantoor.nl/

7. Wilmes Projectmeubiliering (Echt) site is Nederlandstalig

Wilmes Projectmeubilering is gevestigd te Echt en gespecialiseerd in totale projectinrichting. In een turn-key project verzorgen zij dan de gehele interieurinrichting: van de plafonds tot de scheidingswanden, van de balie tot de vitrage en van de vloerbedekking tot het kantoormeubilair.

http://www.wilmes.nl