Home > Dienstverlening > Diensten >Telemarketing / Callcenters


Subcategorieën binnen Telemarketing / Callcenters

6 Sites in Telemarketing / Callcenters

1. A&C Telemarketing Services site is Nederlandstalig

Een bureau met persoonlijke aandacht voor uw project en met korte communicatielijnen.

http://www.telemarketing.nl/

2. Tele'Train site is Nederlandstalig

Tele'Train BV, opgericht in 1997, is gespecialiseerd in het optimaliseren van het één-op-één klantcontact voor uw organisatie en met name het call center of contact center.

http://www.teletrain.nl/

3. Relationmarketing.nl site is Nederlandstalig

DDMA infofilter Direct Advies Listbroking Listmanagement fondsenwerving donateurwerving financieel adresbestand consument zakelijk database service telemarketing TM DM B2C

http://www.relationmarketing.nl

4. Tel&Tel site is Nederlandstalig

Tel&Tel verzorgt 24 uur per dag telefoon- en telemarketingservices. Zo verzorgt het bedrijf: telemarketing, faxmailings, een wek- en oppasservice, responsondersteuning bij campagnes en het na bellen van mailings.

http://www.tel-en-tel.nl/

5. Telefoondienst site is Nederlandstalig

Als u onvoldoende werk heeft voor een telefoniste in eigen dienst, maar wel professioneel voor de dag wilt komen, dan kunt u bij STIPT een zeer persoonlijk callcenter inhuren. De gemotiveerde en professionele telefonistes van het callcenter bieden een zeer goed en persoonlijk alternatief om uw telefoon te beantwoorden.

http://www.stipt.nl/

6. Tesselaar (Haalem) site is Nederlandstalig

Tesselaar is gespecialiseerd in het aanbieden van een volledig geïntegreerd dienstenpakket op het gebied van klantencontact via telefoon, internet, e-mail, fax en post. Vanuit een sterk resultaatgerichte focus ontwikkelt Tesselaar functionele contactstrategieën en zorgt voor een professionele en praktische uitvoering. Succes zit namelijk in denken en doen. Tesselaar creëert contactmomenten, onderhoudt contacten en verzorgt de responsverwerking in de database. Een pan-Europees Multichannel Customer Contact Center heet dat in de wandelgangen.

http://www.tesselaar.nl