6 Sites in Payroll Services

1. 8baan Uitzendbureau & 8baan Payroll site is Nederlandstalig

8baan Uitzendbureau biedt enthousiaste, jonge mensen met een HBO, of academische achtergrond een variëteit aan vacatures. 8baan Payroll biedt bedrijven de mogelijkheid zelf personeel te vinden, zonder dat men de risico's van een eigen dienstverband op zich hoeft te nemen. Ook biedt 8baan Payrolling freelancers de mogelijkheid om zich door een betrouwbare en flexibele payrolling organisatie te laten verlonen.

http://www.8baan.nl/

2. Easystaff site is Nederlandstalig

Easystaff biedt voordelige en flexibele payroll services. Zij zijn de ideale partner voor het uitbesteden van adminstratieve handelingen en salarisbetalingen.

http://www.easystaff.nl/

3. Mupol Payrolling  (Elspeet) site is Nederlandstalig

Steeds meer werkgevers in uiteenlopende branches werken samen met Mupol. De één kiest vooral voor het payrolling specialisme omdat het zo gemakkelijk is en de ander kiest ervoor omdat Mupol zeer scherpe tarieven biedt. Mupol kan een enkele medewerker maar ook uw complete team op de payroll zetten.

http://www.mupol-payrolling.nl/

4. Online Payroll site is Nederlandstalig

CN Payroll levert oplossingen op maat als het gaat om tijdelijke of vaste arbeidskrachten. CN Payroll is onderdeel van de Kingfield Group B.V. Een toonaangevend dienstverlener in HR oplossingen. Met meer dan 20.000 arbeidscontracten op jaarbasis heeft CN Payroll een ruime ervaring opgebouwd in dit vakgebied en behoort CN Payroll tot een van de grotere spelers op payroll gebied.

http://www.cnpayroll.nl/

5. Payroll Select B.V. (Zutphen) site is Nederlandstalig

Payroll Select faciliteert personeelsafdelingen van bedrijven en instellingen die zelf een oplossing hebben gevonden voor de werving & selectie van tijdelijke medewerkers.

http://www.payrollselect.nl/

6. Please Payroll site is Nederlandstalig

Please Payroll neemt personeelsadministratie en alle bijkomende zaken als: salarissen, contracten, ziekteverzuim, ontslagprocedures en re-integratie van u over.

http://www.please.nl