Home > Dienstverlening > Info voor bedrijven >Advies / Consultancy (b2b)


Een adviesbureau of consultancy is een bedrijf waar adviseurs in dienst zijn. Deze adviseurs worden ingehuurd door andere partijen om daar adviezen te geven. Dit kan zijn op technisch, organisatorisch of financieel gebied. Het grote verschil tussen een adviesbureau en een interim management of detacheringsbureau is dat adviseurs of consultants werken op projectbasis en een vooraf afgesproken concreet resultaat of oplossing opleveren.
Lees verder in wikipedia


Subcategorieën binnen Advies / Consultancy (b2b)

29 Sites in Advies / Consultancy (b2b)

1. A-drie consultancy site is Nederlandstalig

Samen met de klant gaat A-drie consultancy voor het optimale resultaat. Kansen worden benut en verspilling van talenten wordt voorkomen.

http://www.a-drieconsultancy.nl/

2. AAAdrie site is Nederlandstalig

AAAdrie heeft 3 kernactiviteiten: Administraties en fiscaal advies, Arbeidsrecht en ambtenarenrecht, Algemeen ondernemingsrecht.

http://www.aaadrie.nl/

3. Adviesbureau Theelen

Adviesbureau Theelen gestart in 1990 en gevestigd in Linne. Sinds de start hebben zij zich gespecialiseerd in advisering op het gebied van ruimtelijke ordening/economie.

http://www.adviesbureau-theelen.nl

4. Banning Projects site is Nederlandstalig

Banning Projects is een management-, advies- en trainingsbureau met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van Human Resource Development en Projectmanagement. Zij leveren Maatwerk op het gebied van workshops, teambuilding, trainingen, facilitatie en coaching.

http://www.banningprojects.nl

5. Change Company site is Nederlandstalig

Facilitators & coaches. Voor Team Development, Conference Design, Executive Coaching en Leadership Development.

http://www.changecompany.nl/

6. CMMC Management Consulting site is Nederlandstalig

Specialist in het revitaliseren van organisaties door coaching en begeleiding van management en medewerkers.

http://www.cmmc.nl/nl/index_nl.html

7. Darwin Business Partners site is Nederlandstalig

Uw partner voor resultaatverbetering en Business Development projecen in Italië, Spanje en Nederland.

http://www.darwin-bp.nl

8. Dijk en Van Emmerik site is Nederlandstalig

Dijk & Van Emmerik is sinds 1993 werkzaam als adviesbureau op het terrein van Human Resources. De opdrachtgevers van Dijk & Van Emmerik behoren voor een groot deel tot het Midden- en Kleinbedrijf. Daarom is Dijk & Van Emmerik gewend om in uiteenlopende bedrijven te adviseren en een diversiteit aan problemen te hanteren. De dienstverlening van Dijk & Van Emmerik vormt een aanvulling op de ideeën van het management.

http://www.dijkenvanemmerik.nl

9. EDR Economic Data Resources bv (Leidschendam) site is Nederlandstalig

EDR is een toonaangevend en sterk groeiend handelsinformatiebureau. Zakelijke transacties, de aanschaf van goederen door privépersonen, al dan niet in de vorm van virtuele klant, brengen de nodige risico's met zich mee. Bedrijven worden geconfronteerd met kredietrisico's en wanbetalers.

http://www.edrgroup.nl

10. Excellent Groep site is Nederlandstalig

De Excellent Groep is gespecialiseerd in Financiële Planning en Verzekeringen voor particulieren en bedrijven. Zij garanderen u professionele begeleiding en deskundig advies op het gebied van Hypotheken, Kredieten, Vermogensbeheer, Verzekeringen, Pensioen, MKB Totaaladvies, Werkgevers- en Werknemers-voorzieningen, Aankoop en Verkoop van Onroerend goed en Taxaties.

http://www.excellentgroep.nl/

11. Eye On Solutions site is Nederlandstalig

Eye On Solutions richt zich op het ondersteunen van opdrachtgevers bij het inrichten, uitvoeren en beheersen van veranderingen in de organisatie. Telkens weer een unieke en boeiende missie. Voor Eye On Solutions ligt de focus op het bedrijfsproces waarin zich de vertaalslag van strategie naar operatie moet voltrekken.

http://www.eyeonsolutions.nl/

12. Fiscaal Rendement site is Nederlandstalig

Fiscaal Rendement: hét vakblad over fiscale kansen voor ondernemers met als insteek hoe kan een ondernemer voorkomen dat hij zakelijk of privé te veel belasting betaalt.

Lijfblad voor fiscalisten

13. Friedeberg Consultancy B.V. site is Nederlandstalig

Friedeberg Consultancy B.V. adviseert over al uw ondernemersvragen. Ook voor haalbaarheidsonderzoeken, bedrijfsovername, marktonderzoek en financiële cursussen.

http://www.friedeberg.nl/

14. Gents (Apeldoorn) site is Nederlandstalig

Intervisie is en vorm van deskundigheidsbevorderingbevordering waarbij medewerkers een beroep doen op collega's om mee te denken over werksituaties waar ze vragen over hebben. Dit meedenken gebeurt niet door het aandragen van oplossingen maar door het stellen van vragen om zo met behulp van eigen analytisch en probleemoplossend vermogen zicht te krijgen op het ingebrachte probleem en hoe hierin te handelen.

http://www.zelfontplooiing.nl/intervisie.htm

15. IQ Group B.V. site is Nederlandstalig

De IQ Group is gespecialiseerd in organisatieadvies- en ontwikkelingsvraagstukken. Zij kunnen Uw bedrijf helpen op strategisch, tactisch, en operationeel niveau via geïntegreerde dienstverlening.

http://www.iqgroup.nl/

16. Leiderschapssite site is Nederlandstalig

Een site over leiderschap en management. Twee leiderschapstests en heel veel artikelen.

http://www.markensteijn.com

17. Logistiek Organisatie Adviesburo Gnothi Sauton site is Nederlandstalig

Gnothi Sauton is een logistiek organisatie adviesburo met een visie. Geen droge rapporten maar begeleiding naar duurzame oplossingen.

http://www.gnothisauton.nl/

18. Maaspoort (Rotterdam) site is Nederlandstalig

Maaspoort is een dynamisch en sterk groeiende organisatie waar steeds meer ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf met veel plezier een beroep op doen.

http://www.maaspoort.com/

19. Narrativity (Amstelveen) site is Nederlandstalig

Narrativity is een strategisch management adviesbureau met een verhaalkundige benadering van Ondernemen en Leiderschap. Narrativity benut principes en kracht van het Verhaal en helpt Leiderschap bij het ontwikkelen, implementeren en communiceren.

http://www.narrativity.net/

20. NORACH site is Nederlandstalig

NORACH bewerkstelligt structurele gedragsverandering in organisaties. Zij begeleiden mensen in bedrijven bij veranderingsprocessen zoals fusies, overnames, groei en reorganisaties.

http://www.norach.com/

21. OVP, Opleidingsfonds Procesindustrie site is Nederlandstalig

OVP is een erkende adviesorganisatie van en voor de procesindustrie op het gebied van scholing, personeel en subsidies.

http://www.ovp.nl

22. Schouten en Nelissen site is Nederlandstalig

Schouten & Nelissen is één van de grootste opleidings- en adviesbureaus op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling.

http://www.sn.nl/

23. Stoker communicatie advies en training site is Nederlandstalig

In een tijd waarin alle organisaties te maken hebben met veranderingen is een heldere visie de rol van communicatie in uw organisatie noodzakelijk. Een logische vervolgstap is de uitwerking hiervan in een strategisch communicatiebeleid.

http://www.stoker-communicatie.nl/

24. Tote-m business architects (Amsterdam) site is Nederlandstalig

Tote-m business architects is een onafhankelijk management consultancy bureau, gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen voor optimale klantrelaties in met name klantencontactcenters en e-business.

http://www.tote-m.com

25. Value Creation Management site is Nederlandstalig

Value Creation begeleidt ondernemers in geval van fusie, overname, reorganisatie en bedrijfswaardering.

http://www.valuecreation.nl

26. Vander Wurff Advies B.V.  (Zeist) site is Nederlandstalig

Advisering op het gebied van bedrijfsovername en overdracht, management buy in en management buy out, bedrijfsfinancieringen, waaronder bankkrediet, factoring en lease.

http://www.wurffenpartners.nl/

27. Vindadviseurs.nl site is Nederlandstalig

Vindadviseurs brengt organisaties met adviseurs in contact.

http://www.vindadviseurs.nl/

28. Vreelandgroep Organisatie adviseurs in de gezondheidszorg site is Nederlandstalig

Vreelandgroep Organisatie adviseurs richt zich met name op de gezondheidszorg. Kernactiviteiten zijn adviseren bij en managen van complexe projecten en veranderingsprocessen.

http://www.vreelandgroep.nl

29. Zelfmarketing site is Nederlandstalig

Business-Refreshment heeft een viertal inspirerende, praktische workshops samengesteld, die u in één dag veel inzicht verschaffen.

http://www.zelfmarketing.nl/