Home > Dienstverlening > Info voor bedrijven >Advies / Consultancy (b2b)


Een adviesbureau of consultancy is een bedrijf waar adviseurs in dienst zijn. Deze adviseurs worden ingehuurd door andere partijen om daar adviezen te geven. Dit kan zijn op technisch, organisatorisch of financieel gebied. Het grote verschil tussen een adviesbureau en een interim management of detacheringsbureau is dat adviseurs of consultants werken op projectbasis en een vooraf afgesproken concreet resultaat of oplossing opleveren.
Lees verder in wikipedia


Subcategorieën binnen Advies / Consultancy (b2b)

18 Sites in Advies / Consultancy (b2b)

1. A-drie consultancy site is Nederlandstalig

Samen met de klant gaat A-drie consultancy voor het optimale resultaat. Kansen worden benut en verspilling van talenten wordt voorkomen.

http://www.a-drieconsultancy.nl/

2. AAAdrie site is Nederlandstalig

AAAdrie heeft 3 kernactiviteiten: Administraties en fiscaal advies, Arbeidsrecht en ambtenarenrecht, Algemeen ondernemingsrecht.

http://www.aaadrie.nl/

3. Adviesbureau Theelen

Adviesbureau Theelen gestart in 1990 en gevestigd in Linne. Sinds de start hebben zij zich gespecialiseerd in advisering op het gebied van ruimtelijke ordening/economie.

http://www.adviesbureau-theelen.nl

4. Banning Projects site is Nederlandstalig

Banning Projects is een management-, advies- en trainingsbureau met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van Human Resource Development en Projectmanagement. Zij leveren Maatwerk op het gebied van workshops, teambuilding, trainingen, facilitatie en coaching.

http://www.banningprojects.nl

5. Change Company site is Nederlandstalig

Facilitators & coaches. Voor Team Development, Conference Design, Executive Coaching en Leadership Development.

http://www.changecompany.nl/

6. CMMC Management Consulting site is Nederlandstalig

Specialist in het revitaliseren van organisaties door coaching en begeleiding van management en medewerkers.

http://www.cmmc.nl/nl/index_nl.html

7. Dijk en Van Emmerik site is Nederlandstalig

Dijk & Van Emmerik is sinds 1993 werkzaam als adviesbureau op het terrein van Human Resources. De opdrachtgevers van Dijk & Van Emmerik behoren voor een groot deel tot het Midden- en Kleinbedrijf. Daarom is Dijk & Van Emmerik gewend om in uiteenlopende bedrijven te adviseren en een diversiteit aan problemen te hanteren. De dienstverlening van Dijk & Van Emmerik vormt een aanvulling op de ideeën van het management.

http://www.dijkenvanemmerik.nl

8. Excellent Groep site is Nederlandstalig

De Excellent Groep is gespecialiseerd in Financiële Planning en Verzekeringen voor particulieren en bedrijven. Zij garanderen u professionele begeleiding en deskundig advies op het gebied van Hypotheken, Kredieten, Vermogensbeheer, Verzekeringen, Pensioen, MKB Totaaladvies, Werkgevers- en Werknemers-voorzieningen, Aankoop en Verkoop van Onroerend goed en Taxaties.

http://www.excellentgroep.nl/

9. Fiscaal Rendement site is Nederlandstalig

Fiscaal Rendement: hét vakblad over fiscale kansen voor ondernemers met als insteek hoe kan een ondernemer voorkomen dat hij zakelijk of privé te veel belasting betaalt.

Lijfblad voor fiscalisten

10. Gents (Apeldoorn) site is Nederlandstalig

Intervisie is en vorm van deskundigheidsbevorderingbevordering waarbij medewerkers een beroep doen op collega's om mee te denken over werksituaties waar ze vragen over hebben. Dit meedenken gebeurt niet door het aandragen van oplossingen maar door het stellen van vragen om zo met behulp van eigen analytisch en probleemoplossend vermogen zicht te krijgen op het ingebrachte probleem en hoe hierin te handelen.

http://www.zelfontplooiing.nl/intervisie.htm

11. Leiderschapssite site is Nederlandstalig

Een site over leiderschap en management. Twee leiderschapstests en heel veel artikelen.

http://www.markensteijn.com

12. Logistiek Organisatie Adviesburo Gnothi Sauton site is Nederlandstalig

Gnothi Sauton is een logistiek organisatie adviesburo met een visie. Geen droge rapporten maar begeleiding naar duurzame oplossingen.

http://www.gnothisauton.nl/

13. Narrativity (Amstelveen) site is Nederlandstalig

Narrativity is een strategisch management adviesbureau met een verhaalkundige benadering van Ondernemen en Leiderschap. Narrativity benut principes en kracht van het Verhaal en helpt Leiderschap bij het ontwikkelen, implementeren en communiceren.

http://www.narrativity.net/

14. Schouten en Nelissen site is Nederlandstalig

Schouten & Nelissen is één van de grootste opleidings- en adviesbureaus op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling.

http://www.sn.nl/

15. Stoker communicatie advies en training site is Nederlandstalig

In een tijd waarin alle organisaties te maken hebben met veranderingen is een heldere visie de rol van communicatie in uw organisatie noodzakelijk. Een logische vervolgstap is de uitwerking hiervan in een strategisch communicatiebeleid.

http://www.stoker-communicatie.nl/

16. Tote-m business architects (Amsterdam) site is Nederlandstalig

Tote-m business architects is een onafhankelijk management consultancy bureau, gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen voor optimale klantrelaties in met name klantencontactcenters en e-business.

http://www.tote-m.com

17. Value Creation Management site is Nederlandstalig

Value Creation begeleidt ondernemers in geval van fusie, overname, reorganisatie en bedrijfswaardering.

http://www.valuecreation.nl

18. Zelfmarketing site is Nederlandstalig

Business-Refreshment heeft een viertal inspirerende, praktische workshops samengesteld, die u in één dag veel inzicht verschaffen.

http://www.zelfmarketing.nl/