5 Sites in Automatisering MKB

1. Abanico Automatisering  (Nijmegen) site is Nederlandstalig

Abanico Automatisering verzorgt maatwerkinstructies op het gebied van MS-Office en VBA, en maakt administratieve maatwerkprogramma's - zowel in de vorm van kantoortoepassing als in de vorm van webtoepassing.

http://www.abanico.nl/

2. ADX-Europe automatisering  (Enschede) site is Nederlandstalig

ADX-Europe is actief op een breed automatiseringsgebied voor zowel de particulier als het MKB. Door een eigen technische dienst kunnen zij storingen snel verhelpen en onderdelen vaak onmiddellijk vervangen.

http://www.adx-europe.com/

3. E.T.B. Computers site is Nederlandstalig

E.T.B. Computers, automatisering voor het MKB.

http://www.etbcomputers.nl/

4. MKB Digitaal site is Nederlandstalig

MKB Digitaal is een professioneel bedrijf dat een compleet ontworpen en geïnstalleerde website, uw eigen domeinnaam en onderhoud aanbied in één pakket. U kunt zelf zeer eenvoudig uw website aanpassen met b.v. tekst en afbeeldingen, zonder programmeerkennis of speciale hard- en software. Dat scheelt u investering in kennis, tijd en geld. U richt zich op uw kernactiviteiten. U bent verzekerd van een professionele behandeling tegen een scherp tarief.

http://www.mkbdigitaal.nl/

5. Open Office site is Nederlandstalig

Linux Automatisering, servers en installatie van OS. Nu met prijsvergelijking windows en Linux. Complete win2lin voor het MKB en de overheid.

http://www.openoffice.nl/