11 Sites in Beveiliging

1. ASH Security Holland BV.  (H.I. Ambacht) site is Nederlandstalig

ASH Security Holland BV. is een wettelijk en landelijk erkend particulier beveiligingsorganisatie, geregistreerd bij het Ministerie van Justitie onder nummer: ND 576. Tevens is ASH Security Holland BV. een gecertificeerd Ecabo leerbedrijf. Kortom een betrouwbaar bedrijf voor al uw beveiliging.

http://www.ash-security.nl

2. BodySafe  (Groningen) site is Nederlandstalig

BodySafe is a dynamisch beveiliginsbedrijf, welke totale beveiligingsoplossingen en producten aanbiedt over de hele wereld. BodySafe is goed gelegen in de Nederlandse markt. Ze hebben jarenlang ervaring op het gebied van beveiligingsoplossingen.

http://www.bodysafe.com/

3. D.C.C. Inbraakbeveiliging site is Nederlandstalig

D.C.C. Inbraakbeveiliging is een door de Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) landelijk erkend beveiligingsbedrijf.

http://www.voorkominbraak.nl/

4. Deko Alarm site is Nederlandstalig

Deko Alarm is al 30 jaar uw specialist op het beveiligingsgebied. Door de beveiliging en de bewaking binnen 1 bedrijf nauw samen te laten werken hebben zij de ideale formule voor optimale veiligheid.

http://www.deko-alarm.nl

5. Deltasafe Security Service site is Nederlandstalig

Deltasafe Security Service is een toonaangevend beveiligingsbedrijf. Met zo'n 60 medewerkers verzorgen ze de beveiliging van openbare gelegenheden, zoals stadskantoren en musea, bedrijven en bedrijventerreinen.

http://www.delta-safe.nl/

6. Eagle Executive Protection Group International site is Nederlandstalig

Uw partner in chauffeurs-, beveiligings- en persoonsbeveiligingsdiensten. EEPG biedt een veelvoud van diensten aan in geheel Nederland, en onderscheidt zich van andere beveiligingsbedrijven en chauffeursdiensten doordat het een heldere visie heeft op Security & Services.

http://www.eepg.nl/

7. ESKA detectiesystemen uit Doetinchem site is Nederlandstalig

ESKA detectiesystemen uit Doetinchem (tel: 0314-391.456) is gespecialiseerd de verkoop en verhuur van CEIA (wapen)detectiepoorten en kogelwerende vesten. Tevens vertegenwoordigen zij diverse merken hobby metaaldetectoren zoals Tesoro, Minelab en C-scope.

http://www.ceia.nl/

8. ID Security site is Nederlandstalig

ID security is de specialist in bescherming en beveiliging voor bedrijf en particulier voor politiek en artiest, ook transport beveiliging en evenementen beveiliging, tevens horeca en winkelbeveiliging.

http://www.idsecurity.nl/

9. De Leeuw & Partners site is Nederlandstalig

Een door het ministerie van justitie erkend onafhankelijk beveiligingsbureau voor particulieren en bedrijven.

http://www.beveiligingdeleeuw.nl/

10. Ricor-security.nl (Dreischor) site is Nederlandstalig

Ricor Security is een bedrijf dat inbraakbeveiliging plaatst bij particulieren en bedrijven tevens kunt u bij hun terecht voor brandbeveiliging en advisering.

http://www.ricor-security.nl

11. Safety-On-Line site is meertalig

De online shop voor al uw veiligheids-, preventie- en beschermingsmateriaal.

http://www.safety-on-line.com