Home > Dienstverlening > Info voor bedrijven > Communicatie (b2b) >Corporate communication / Investor relations


4 Sites in Corporate communication / Investor relations

1. Reclameburea BBC  (Kontich) site is Nederlandstalig

BBC is gespecialiseerd in business-to-business, public relations & events, e-communication, corporate- en overheidscommunicatie. Als communicatiebureau kunnen ze ook instaan voor het uitwerken van uw marketing communicatieplan.

http://www.bbc.be/

2. Branding media Groep site is Nederlandstalig

Branding Media Groep bestaat uit een enthousiast team dat zich heeft gespecialiseerd in corporate communication. Voor gerenommeerde klanten realiseren wij relatie-business-to-business- en personeelsmagazines, brochures en nieuwsbrieven. Vanaf het prille concept tot en met drukken, vanaf verzending van het eindproduct tot en met lezersonderzoek. Maatwerk, flexibiliteit en hoge kwaliteit zijn sleutelbegrippen binnen Branding Media Groep.

http://www.brandingmedia.nl/

3. Museaal Verhaal site is Nederlandstalig

Museaal Verhaal biedt musea en soortgelijke instellingen effectieve ondersteuning op het gebied van communicatie en marketing met het doel meer bezoekers en extra financiële middelen binnen te halen.

http://www.museaalverhaal.nl/

4. Communicatiebureau TXT475 site is Nederlandstalig

Communicatiebureau TXT475 adviseert over corporate communication en verzorgt de diensten en producten die daarvoor kunnen worden ingezet. TXT475, be inspired.

http://www.txt475.com/