21 Sites in Bedrijfsuitjes

1. Bureau van Aemstel Produkties site is Nederlandstalig

Bureau van Aemstel Produkties is sinds 1999 dé specialist in originele Amsterdamse uitjes.

http://www.amsterdamexcursies.nl/

2. Good Event  (Rotterdam) site is Nederlandstalig

Quadrijden, jeeprijden, slipcursus, ballonvaart of toch maar eten met een moord of een spooktocht. Slecht weer dan gaan we fietsen of survial in de grotten.

http://www.good-event.nl/

3. Holland Welcome Tours site is Nederlandstalig

Holland Welcome Tours organiseert bedrijfsuitjes en afdelingsuitjes in Amsterdam en omstreken. Dit varieert van wandelingen en fietstochten tot uitgebreide arrangementen met lunch en of diner.

http://www.hollandwelcometours.com/

4. Amsterdamse Bedrijfsuitjes site is Nederlandstalig

Van workshop smartlappen tot Baantjertoer, op stap met een dakloze of leernicht. Of houdt u van Oud Hollandse Spelletjes?

http://www.amsterdamexcursies.nl/pages/home.php

5. AmsterdamseUitjes.nl site is Nederlandstalig

AmsterdamseUitjes.nl biedt geen standaard uitjes, maar unieke arrangementen met gevoel voor de stad en de beleving die bedrijven en groepen graag willen ondergaan.

http://www.amsterdamseuitjes.nl/

6. Treat site is Nederlandstalig

Het schitterende Limburgse Heuvelland en de historische stad Maastricht vormen het ideale decor voor een keur van sportieve culturele en ludieke programma's.

http://www.treat.nl/

7. Beleef Nijmegen site is Nederlandstalig

De leukste uitjes in Nijmegen, Of u nou op zoek bent naar een bedrijfsuitjes / groepsuitje, een spetterend feest of gewoon een lekker weekendje weg.

http://www.beleefnijmegen.nl/

8. Budgetevenementen.nl site is Nederlandstalig

BudgetEvenementen.nl is een online aanbieder van betaalbare groepsuitjes. U kunt bij hier terecht vanaf 12 personen. BudgetEvenementen.nl informeert en adviseert u bij de keuze van uw uitje. Ze hebben een ruim aanbod van groepsuitjes in verschillende prijsklassen, al vanaf 19,95 per persoon. U kiest zelf op de beginpagina zelf het budget wat bij u past.

http://www.budgetevenementen.nl/

9. Een bedrijfsuitje organiseren site is Nederlandstalig

Vrijwel iedereen die werkt komt er ooit mee in aanraking: het bedrijfsuitje of personeelsuitje. Meestal is dit vanaf de zijlijn en wordt het bedrijfsuitje door het bedrijf zelf geregeld. Maar het kan zomaar gebeuren dat u aangewezen wordt om het komende bedrijfsuitje te regelen... Hoe gaat u dat aanpakken? Met de tips in dit artikel voor het organiseren van bedrijfsuitjes moet u een heel eind kunnen komen!

http://zakelijk.infonu.nl/diversen/28359-een-bedrijfsuitje-organiseren.html

10. Mokum Events  (Amsterdam) site is Nederlandstalig

Mokum Events biedt u het grootste, meest afwisselende en vrijwel dagelijks groeiende assortiment aan bijzondere evenementen en Amsterdamse uitjes op één website.

http://amsterdam.mokumevents.nl/

11. Gemotoriseerd Bedrijfsuitje site is Nederlandstalig

Bedrijfsuitje met teambuilding, maar met net dat beetje wat u zoekt, gemotoriseerd bedrijfsfeest ideaal voor uw bedrijf en team.

http://www.bedrijfsuitje.biz

12. Giftpack.nl site is Nederlandstalig

Giftpack.nl is een verrassende internetsite vol aansprekende en actuele activiteiten. Giftpack onderscheidt zich door een breed aanbod belevenissen; variërend van sauna arrangementen tot stunten, van workshops tot fantastische meerdagen arrangementen. Uw activiteit naar keuze wordt verpakt in een luxueuze geschenkverpakking en voorzien van een uniek genummerd waardevoucher en een complete beschrijving van de betreffende activiteit.

http://www.giftpack.nl/

13. Groepswijzer.nl site is Nederlandstalig

Groepswijzer.nl is een enthousiast en energiek bureau gespecialiseerd in groepsarrangementen, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes in Leiden, Delft en Noordwijk.

http://www.groepswijzer.nl

14. Herbierally site is Nederlandstalig

Herbierally is hét eigenwijze bedrijfsuitje in het race- en filmthema van Herbie, de eigenzinnige Kever uit de Walt Disney films. Maximaal 12 teams van vier personen leggen met behulp van portable DVD-spelers in originele Volkswagen Kevers een route af door het Groene Hart van Nederland. Bijzondere locaties, originele opdrachten en de navigatiemethode staan garant voor een personeelsdag vol afwisseling.

http://www.herbierally.nl/

15. IncentiveSpot site is Engelstalig

IncentiveSpot is een internetsite die gespecialiseerd is in teambuilding, incentive, teamuitstapje, bedrijfsfeest, personeelsfeest, bedrijfsuitje en themafeest.

http://www.incentivespot.com/

16. Lion Air - Bedrijfsfeesten/ Evenementen site is Nederlandstalig

Exclusief, spectaculair en zeer unieke (Bedrijfs)feesten: Lion Air verzorgt rondvluchten in een moderne, en dus geluidsarme Fokker 50 met aan boord een hapje en drankje, een kijkje achter de schermen op Rotterdam Airport, iets wat zeer uniek is en u zeker nog nooit heeft gezien! Begeleid door professioneel personeel van Rotterdam Airport krijgt u zicht op activiteiten van verschillende diensten.

http://www.lionairevents.nl/

17. MotorTrip.nl site is Nederlandstalig

Leuke DagTrips op de motor voor uw werknemers, relaties of collega's. Ontdek Nederland op de motor.

http://www.motortrip.nl/

18. Schermclinics Teambuilding site is Nederlandstalig

Coupe International verzorgt schermclinics / workshops in op locatie tot 100 personen.

http://www.schermclinics.nl/

19. Urban Home & Garden Tours  (Amsterdam) site is Nederlandstalig

Urban Home & Garden Tours organiseert architectuur, interieur en tuinen rondleidingen omtrent het grachtenpand.

http://www.uhgt.nl/

20. UtrechtseUitjes.nl site is Nederlandstalig

UtrechtseUitjes.nl biedt geen standaard uitjes, maar unieke arrangementen met gevoel voor de stad en de beleving die bedrijven en groepen graag willen ondergaan.

http://www.utrechtseuitjes.nl/

21. Weg met de Baas site is Nederlandstalig

Hèt platform vol ideeën voor bedrijfsuitjes en incentives.

http://www.wegmetdebaas.nl/