18 Sites in Festiviteiten en feesten (b2b)

1. Aevention (Bilthoven) site is Nederlandstalig

Aevention organiseert unieke activiteiten voor bedrijven, families, verenigingen en kleinere groepen.

http://www.aevention.nl

2. AMV Event & Incentive site is Nederlandstalig

AMV Event & Incentive is een organisatiebureau dat geheel op maat uw bedrijfsevenementen, groepsreizen en incentive campagnes in zowel binnen- als buitenland ontwikkeld.

http://www.amv.nl

3. Doubledutch Tours (Amsterdam) site is Nederlandstalig

Doubledutch Tours heeft tientallen ideeën voor een geslaagd personeelsuitje in de hoofdstad. Van een leuke boottocht op de grachten tot het gezamenlijk schilderen van een schilderij dat vervolgens in uw bedrijf kan worden opgehangen.

http://www.doubledutchtours.com/

4. Droomtijd kinderevenementen en themafeesten site is Nederlandstalig

Droomtijd zorgt ervoor dat uw evenement helemaal compleet is door toevoeging van kinderevenementen. Kinderen tot 12 jaar worden dan ook bij het feest betrokken en dat is goed voor het imago van het bedrijf.

http://www.droomtijd.nl/

5. Event Provider site is Nederlandstalig

Event Provider; dé site waar u alles vinden kunt voor een geslaagd feest of evenement. Hier kunt u bij verschillende bedrijven bij u in de regio tegelijkertijd informatie en offertes aanvragen.

http://www.eventprovider.com/

6. Expert in Actie site is Nederlandstalig

Expert in Actie organiseert sportieve en creatieve onderbrekingen tijdens meetings en congressen. Daarnaast verzorgen en organiseren wij voor u uw complete bedrijfsevenementen en bedrijfsuitjes. Leuke actieve bedrijfsuitjes met activiteiten zoals vliegeren, zandkastelen bouwen, mountainbiken en inline skaten tot outdoor weekenden met langlaufen, skiën en wandeltochten in het Sauerland. Van een uurtje - als onderbreking tijdens een vergadering of seminar - tot uitgebreide bedrijfsarrangementen met 1000 personen.

http://www.expert-in-actie.nl

7. Festivities, laat uw evenement onze zorg zijn site is Nederlandstalig

Festivities voor al uw bedrijfsevenementen, maar ook huwelijken en kinderfeesten.

http://www.wegaanfeesten.nl/

8. Gemotoriseerd Bedrijfsuitje site is Nederlandstalig

Bedrijfsuitje met teambuilding, maar met net dat beetje wat u zoekt, gemotoriseerd bedrijfsfeest ideaal voor uw bedrijf en team.

http://www.bedrijfsuitje.biz

9. De Gestolen Rembrandt site is Nederlandstalig

Criminele teambuilding in meeslepend Amsterdam.Uw gezelschap wordt in groepen verdeeld en vervolgens geconfronteerd met onverwachte losgeldinstructies die heel wat kopzorgen blijken te geven. Instructies via verzegelde enveloppen -verborgen op speciale plekken in de stad- advertenties in de krant, per mobiele telefoon of per e-mail maken de suspense compleet. De groep die als eerste het losgeld heeft verdiend en de geheime locatie van losgeldoverdracht heeft weten te traceren, wordt na een spectaculaire overdracht tijdens een 'feestelijke' eindsessie voor alle deelnemers door Harry S. en Co ruw doch eerlijk bedankt.

http://www.degestolenrembrandt.nl

10. Gruweltocht site is Nederlandstalig

Een spannende, ontspannende en inspannende tocht in een donker bos met allerlei duistere figuren die maar op een ding uit zijn.

http://www.morefun-act.nl/

11. Jan van Cuijk Party River Cruise site is Nederlandstalig

Jan van Cuijk Party River Cruise voor een onvergetelijke tocht of een grandioos feest.

http://www.janvancuijk.nl

12. Limitless Adventure site is Nederlandstalig

Limitless Adventure verzorgt avontuurlijke en sportieve uitstapjes, een of meerdaags, voor uw bedrijf, of groep. Waarin zij u meenemen naar de Belgische Ardennen, of naar ons eigen Limburgse land.

http://www.limitlessadventure.nl/

13. Obrigado Icedream site is Nederlandstalig

Obrigado Icedream verkoopt vers bereid schepijs op evenementen en bedrijfsfeesten, vanuit mooie nostalgische ijskarretjes.

http://www.ijscatering.nl

14. Oxygen Outdoor Project Management site is Nederlandstalig

Oxygen is een onafhankelijk evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsevenementen voor de zakelijke markt.

http://www.oxygen-events.nl

15. Perfect + Event Productions (Brugge) site is meertalig

Productie van creatieve bedrijfsevents op maat.

http://www.perfectplus.be/

16. PPC Events site is Nederlandstalig

PPC Events is een full-service bureau, gespecialiseerd in het bedenken, organiseren en uitvoeren van evenementen en feesten voor de zakelijke markt. PPC Events heeft een eigen stal met entertainers en kunstenaars die verrassende animaties, muzikale acts en creatieve workshops verzorgen.

http://www.ppcevents.nl

17. PromoPodium - originele bedrijfsfeesten en bijzondere themafeesten, Amsterdamse uitjes en locaties. site is Nederlandstalig

De zoeksite van Nederland voor Originele Bedrijfsfeesten en Bijzondere Themafeesten. Amsterdamse uitjes en locaties zijn een specialisatie van dit enthousiaste buro in Amsterdam.

http://www.bedrijfsfeesten.nl

18. SE&T, Sports, Events & Tourism site is Nederlandstalig

SE&T organiseert alle mogelijke personeelsuitstapjes, teambuildings-programma's, vergader-arrangementen, sportieve reizen, incentivereizen, clinics en campagnes. Van duiken tussen de dolfijnen in Israël, motorvakanties in de Himalaya in Nepal of zeilclinics op de Griekse wateren, tot een Ardennen-adventure, Phantom of the Opera-arrangement of een spannend ruïne-mysterie in en om de oude ruïnes van Valkenburg (NL) of Dinant (B).

http://www.se-t.nl