7 Sites in Logistiek

1. Boom Logistics site is Nederlandstalig

De website van Boom Logistics is ingedeeld op hun werkgebieden. zij zijn gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer van food- en nonfood producten en high-tech goederen.

http://www.boomtransport.nl

2. Logistiek Krant site is Nederlandstalig

Veertiendaags vakblad voor de hele logistieke keten. Productie logistiek, intern transport en fysieke distributie. Zowel technische als organisatorische aspecten komen aan de orde. Twijfel niet als y op de hoogte gehouden wilt worden in uw logistiek vakgebied.

3 nummers voor 15 Euro

3. Meeuwenoord Groep site is Nederlandstalig

Meeuwenoord Groep heeft goede kennis van zaken gespecialiseerd op vervoer- en recyclinggebied.

http://www.meeuwenoord.nl/

4. Loginex Logistiek site is meertalig

Meestal bestaat wel de indruk dat het op logistiek gebied beter zou kunnen en zijn de problemen vaak wel bekend. De oplossingen zijn echter onduidelijker. Dit door bijvoorbeeld tijdgebrek, objectiviteit of een tekort aan specifieke kennis. Om snel tot verbeteringen te komen die het meeste resultaat opleveren, kunt u Loginex inschakelen.

http://www.loginex.nl

5. Nedpack  (Harderwijk) site is Nederlandstalig

Nedpack is producent van palletiseermachines en verticaaltransporteurs. Door de (gepatenteerde) vernieuwende principes onderscheidt deze palletiseermachine zich van andere. U wordt binnen enkele seconden doorgestuurd naar de website van NEDPACK of klik op onderstaande link. GA NAAR DE NEDPACK SITE Wij palletiseren al uw trays, dozen, cans, enz, enz,...... voledig automatisch ook interessant bij lage productie-capaciteit door lage investeringsprijs.

http://www.palletiseren.com/

6. PvS Logistiek Totaal Management site is Nederlandstalig

PvS Consultancy Distributielogistiek biedt via consultancy en interim management een adviserend, coachend of implementerend rol voor: Het mede bepalen van de huidige situatie, het door u beoogde resultaat, het aangeven van de meest geschikte weg naar het resultaat en het bereik- en van het resultaat.

http://www.petervanstijn.nl/

7. PvS Logistiek Totaal Management site is Nederlandstalig

Vanuit logistiek perspectief een heldere kijk op uw bedrijfsprocessen. Verkorting van doorlooptijden, kostenreducties, verbetering van de servicegraad, standaardisatie van uw processen zijn o.a. belangrijke elementen voor u om te kunnen voldoen aan de eisen en wensen van uw klant. PvS Logistiek Totaal Management kan u daarin ondersteunen.

http://www.petervanstijn.nl/