Home > Dienstverlening > Info voor bedrijven >Marketing


Marketing (of: vermarkten, vermarkting) is het proces van het creëren en leveren van waarde. Traditioneel werd marketing gezien als het geheel van alle activiteiten die erop gericht zijn de ruil van producten of diensten te bevorderen. Deze op ruil gebaseerde omschrijving wordt in elk geval door de American Marketing Association vanaf hun herziene definitie in 2004 als te beperkt beschouwd.
Lees verder in wikipedia


Subcategorieën binnen Marketing

26 Sites in Marketing

1. Antenno site is afkomstig uit België

Antenno, marketing dienstverlening met zin voor ondernemerschap. Begeleiding van analytische en strategische marketing projecten. Het grafisch vormgeven van ideeën in creatie.

http://www.antenno.be/

2. Authorized representative in Europa site is Engelstalig

European Authorized Representative (EAR) treedt op als een 'authorized representative' voor bedrijven die hun producten op de buitenlandse markt willen afzetten.

http://www.ear.nl/

3. BasisCom Public Relations & Reclame site is Nederlandstalig

Met als credo creativiteit en rationaliteit in een juiste balans opereert BasisCom als PR- en reclameadviseur.

http://www.basiscom.nl

4. Bizzy Diamond Marketing PR productions site is Nederlandstalig

Zij doen het werk, u krijgt de credits. Ook altijd te druk om eens even rustig na te denken over uw toekomst? U ergert zich groen en geel aan dat belangrijke project dat al maa...

http://www.bizzydiamond.nl

5. CE-markering site is Engelstalig

Op deze website vindt u informatie over CE-markering, de CE HelpDesk en de mogelijkheid voor het on-line opstellen van een offerte.

http://www.cemarking.net/

6. di Cuore: zakendoen vanuit het hart site is Nederlandstalig

di Cuore transformeert de commerciële aanpak van zelfstandige ondernemers en bedrijven. Van Push-verkoop naar '3de weg verkopen': klanten krijgen door aan te sluiten op missie en visie. Voor betere omzet: een betere marge en meer hefboomwerking. Di Cuore: zaken doen vanuit je hart.

http://www.dicuore.nl

7. DLVR online project manager site is Nederlandstalig

DLVR is een online performance marketing agency. DLVR bestaat uit een klein vast team en een groot netwerk van specialisten daaromheen. Allemaal werken we op basis van solide business cases, vanuit een passie voor het behalen van "Return on Investment".

http://www.dlvr.nl/

8. Emerce site is Nederlandstalig

Titel over vernieuwing in business, marketing en technologie.

3 nummersvoor 10 euro

9. Eyesforyou site is Nederlandstalig

Eyesforyou is een marketingservicebureau dat met name startende, maar ook gevestigde ondernemingen ondersteund om hun idee succesvol vorm te geven in een plan. De term plan omhelst o.a. businessplan, marketingplan, communicatieplan, etc...

http://www.eyesforyou.nl/

10. Flycatcher Internet Research site is Nederlandstalig

Flycatcher is een full-service onderzoeksbureau, gespecialiseerd in online-onderzoek. Flycatcher is gelieerd aan de Universiteit Maastricht.

http://www.flycatcher.nl

11. FourPlus (Hilversum) site is Nederlandstalig

FourPlus is het enige fullservice customer contact center voor mediagerelateerde bedrijven.

http://www.fourplus.nl/

12. Free for one site is Nederlandstalig

Free for One staat voor: genieten voor 2 betalen voor één. In 1991 is Free for One Nederland opgericht. Sinds de start heeft de formule zich sterk ontwikkeld. Free for One brengt jaarlijks miljoenen waardedocumenten in omloop met thema's zoals: dinner, beauty, sports, holiday, outing en culture. De Free for One acceptanten bieden het Free for One voordeel aan de consument. Op deze website u o.a. een overzicht van de lopende acties.

http://www.freeforone.nl/

13. Hokra Below The Line BV site is Nederlandstalig

Ideeën, vormgeving en produktie van promotioneleartikelen, promotionele akties en promotioneleprogramma's.

http://www.hokra.nl

14. Hypsos (Soesterberg) site is Nederlandstalig

Hypsos ontwikkelt en realiseert driedimensionale projecten waarin beleving en communicatie de hoofdrol spelen.

http://www.hypsos.com/

15. Integron Marketing Consultancy & Research site is Nederlandstalig

Integron bureau voor klant- en marktontwikkeling, ontwikkelen van klantrelaties, marktpositie en commerciële organisatie.

http://www.integron.nl/

16. Lankhorst AV-homepage site is Nederlandstalig

Lankhorst AV is gespecialiseerd in professionele bedrijfspromotie op het gebied van videoproductie, fotografie, groot formaat beurspresentaties, grafisch ontwerp en multimedia.

http://www.lankhorst-av.nl

17. Marktvizier ('s-Hertogenbosch) site is Nederlandstalig

Marktvizier is gespecialiseerd in marketing voor winkels, zowel offline als online.

http://www.marktvizier.nl/

18. MarketConcern (Nieuwegein) site is Nederlandstalig

MarketConcern bouwt mee aan uw positie op de markt. Dit doen zij door uw organisatie te voorzien van kennis en de mensen waaraan uw onderneming nu behoefte heeft. Concreet betekent dit dat zij voorzien in kennis, concepten en mensen. Hiermee resulteert de aanpak in realistische, strategische concepten, concrete marketingplannen en ambitieuze managers.

http://www.marketconcern.nl/

19. Net Preview Internet Marketing site is Nederlandstalig

Op de website van Net Preview, een allround Internetmarketing- en adviesbureau in Eindhoven Noord Brabant, vinden ondernemers met een internetsite antwoord op vragen zoals: is mijn website vindbaar (gratis Net Scan), Hoe trek ik meer bezoekes naar een website, hoe maak ik van surfers potentiele klanten (relatiemanagement) en wie zijn mijn bezoekers en wat vinden bezoekers van mijn site (een on-line internetenquete).

http://www.netpreview.nl

20. ORN - Omroep Reclame Nederland site is Nederlandstalig

Omroep Reclame Nederland (ORN) is de marketing- en salesorganisatie van de publieke regionale tv -en radiozenders. ORN is onderdeel van ROOS, een organisatie die de belangen behartigt van de publieke regionale omroepen in Nederland.

http://www.orn.nl

21. PRachtig Public Relations site is Nederlandstalig

PRachtig is een jong en energiek PR- en Voorlichtingsbureau, dat haar kracht ontleent aan het doelgroepgericht denken, schrijven en vormgeven. Door de informatiebehoefte van uw doelgroep altijd voorop te zetten, kunnen zij uw boodschap zo effectief en origineel mogelijk overbrengen.

http://www.prachtig.nl

22. Purpose site is Nederlandstalig

Purpose Relatiemarketing & Events is thuis op vrijwel alle werkterreinen van relatiemarketing en evenementen. Purpose verzorgt uw activiteiten vanaf de basis tot en met de complete implementatie. De verzorging van uitnodigingen, programma-invulling, locatie-aankleding, afscheidscadeautjes en follow-up activiteiten wordt tot in detail geregeld.

http://www.uwevenement.nl

23. Sellvation marketing - Consultancy & Services site is Nederlandstalig

Bureau voor advies dienstverlening en projectmanagement op het gebied van effectieve (e-)marketing. Productlijnen MailAds, PhoneAds, en SMC.

http://www.emailcampagne.nl

24. UPSHOT ICT-Marketing & Communicatie (Werkhoven) site is Nederlandstalig

UPSHOT is een marketing & communicatie bureau gespecialiseerd op de Nederlandse ICT-markt. UPSHOT werkt op project-basis maar levert ook tijdelijk marketing personeel om snel en flexibel onstane lacunes in kennis of mankracht op te kunnen vullen. De expertise van UPSHOT bestrijkt strategie, positionering, events, PR, lead-generatie, brochures en presentaties. Klanten zijn allen werkzaam in de IT/ICT branche, met name in software, BI, CRM, Internet en IT-consultancy.

http://www.ict-marketing.nl

25. Van Beek en partners site is meertalig

Wij zijn meer dan alleen intermediair tussen u en uw doelgroepen. Wij denken en voelen in klanten en relaties. Vanuit verschillende disciplines en verrassende invalshoeken brengen wij de proposities tot levende response.

http://www.vanbeek.nl

26. Computergames als marketing tool site is Nederlandstalig

Entertainment is de belangrijkste en meest gewaardeerde vorm van ontspanning. In deze tijd waar alles gisteren al klaar had moeten zijn, hebben de games van Witan bewezen dat ontspanning en marketing hand in hand gaan. De klassieker Moorhuhn trok door de geringe grote (3.5 mb) als een goedaardig computervirus het wereldwijde web over. Moorhuhn werd in een tijd van twee maanden 8 MILJOEN keer gedownload! Stelt u eens voor wat dat voor uw klanten kan betekenen.

http://www.witan.nl