Home > Dienstverlening > Info voor bedrijven >Meet- en testapparatuur


Subcategorieën binnen Meet- en testapparatuur

9 Sites in Meet- en testapparatuur

1. Aavos International - Proces spectrometers site is Nederlandstalig

Benelux importeur van proces FTIR & FTNIR spectrometers, diode array spectrometers, massa spectrometers, ion mobility spectrometers en afvalwater analysers.

http://www.aavos.be

2. Artec, Test-, Meet- en Controleapparatuur site is Nederlandstalig

Artec, voor een gevarieerd assortiment in Test- en Meetapparatuur, als o.a. een trekbank, drukbank, oven, vochtmeter, lichtkast en meetwiel.

http://www.artec.nl

3. Artec Testnology site is Nederlandstalig

Artec Testnology levert test-, meet- en controlesystemen voor materialen en producten in diverse fasen van het productieproces. Naast de standaardapparatuur voor materiaal- en productcontrole leveren zij systemen op maat voor klant- en/of productspecifieke toepassingen. Zij bieden eveneens ruime mogelijkheden voor onderhoud en kalibratie.

http://www.testnology.nl

4. Gtirallytwin

als u op zoek bent naar klassieke meetapperatuur voor afstand meeting, gemiddelde tijd of snelheid - service of informatie.

http://www.gtirallytwin.nl

5. Technex site is Nederlandstalig

Technex, uw specialist in hoogwaardige en geavanceerde meet-, test- en analyse apparatuur voor de industrie en laboratoria.

http://www.oppervlaktespanning.nl/

6. IPPN Measurements & Controls VOF site is Nederlandstalig

IPPN levert test- en kalibratieapparatuur voor druk, temperatuur en electrische grootheden. Daarnaast leveren zij produktielijn lektesters, micromanometers,lagedrukverschilzenders, druksensoren en diagnose apparatuur voor hydrauliektoepassingen.

http://www.ippn.nl

7. National Instruments Nederland site is Nederlandstalig

National Instruments is een technologisch pionier en leider in virtuele instrumentatie - een revolutionair concept dat het werk van ingenieurs en wetenschappers in meten en automatiseren drastisch heeft gewijzigd. Dit door de PC en aanverwante technologieën te voorzien van virtuele instrumentatie, door middel van makkelijk te integreren software, zoals de grafische programmeeromgeving LabVIEW, en modulaire hardware, zoals PXI modules voor data-acquisitie en instrumentatie.

http://digital.ni.com/worldwide/netherlands.nsf/main?readform

8. Newa B.V. site is Nederlandstalig

Newa levert test-, meet- en controleapparatuur voor materiaalonderzoek, zoals kubusdrukbanken, buigbanken, hardheidsmeters, dekkingsmeters, hechtsterktemeters, temperatuur- en vochtmeters, Newa is o.a. leverancier van Proceq apparatuur, zoals Schmidthamers, draadspanningsmeters, Wapeningsdetector, Voeghardheidsmeter, Dyna-hechtsterktemeter, hardheidsmeter Equotip en apparatuur voor corrosie-analyse.

http://www.newa.nl

9. AE Sensors (Dordrecht) site is Nederlandstalig

Nieuws AE Sensors heeft al langere tijd meetassen en loadcellen voor zware toepassingen in het verkoop-programma. Deze meetassen en loadcellen vinden hun toepassing vooral in de offshore en zware heftechniek. Nieuw in deze toepassing zijn de redundante uitvoeringen, die zorgen voor een grotere bedrijfszekerheid.

http://www.aesensors.nl/