9 Sites in HRM Consultancy

1. Advies Collectief site is Nederlandstalig

Het 'AdviesCollectief' is een initiatief om tegemoet te komen aan de aanhoudende vraag om advies, controle en ondersteuning op het gebied van arbeid en organisatie. Zij adviseren het bedrijfsleven in de ruimste zin van het woord.

http://www.adviescollectief.nl

2. De Wijngaert  (Enschede) site is Nederlandstalig

De Wijngaert HR Dienstverlening staat voor hoogwaardige en individuele begeleiding. Wij dragen bij aan de zelfontplooiing van mensen zodat ze beter in staat zijn om aanwezige talenten aan te wenden en te presteren. Met De Wijngaert komen mensen tot optimale prestaties. Coaching, Assessment, Outplacement, Re-integratie en Sportpsychologie.

http://www.dewijngaert.nl/

3. Driessen HRM_Payroll site is Nederlandstalig

Concrete HRM-oplossingen en payroll-ondersteuning waar u direct iets aan heeft. Dat is wat Driessen u biedt.

http://www.driessen.nl/

4. Freia Human Capital

Freia Human Capital kan beschouwd worden als de solution provider op het terrein van Human Resource vraagstukken en de juiste ontwikkelingscoach op elk belangrijk moment in de carrière.

http://www.freia.nl

5. Hay Group site is Nederlandstalig

Hay Group is een zelfstandig internationaal onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van Human Resources Management en organisatieveranderingsprocessen.

http://www.haygroup.nl/

6. interMaction site is Nederlandstalig

interMaction biedt een full service HRM concept dat bestaat uit inzet van interim management, flexibele ondersteuning en HR producten.

http://www.intermaction.nl/

7. Pronta site is Nederlandstalig

Pronta personeel en organisatie advies is gericht op het midden en klein bedrijf, mkb, en ondersteunt u bij werving en selectie, beoordelen, training, beleidsontwikkeling, opzetten en beheren van personeelsadministratie.

http://www.pronta.nl

8. Talent Care Partners site is Nederlandstalig

Talent Care Partners, de oplossing om het verloop van personeel terug te dringen. Internet, visualisatie en meting, de motivatie van medewerkers wordt inzichtelijk en beheersbaar. Buurmans gras is minder groen.

http://www.talentcare.nl

9. Zandstra & Partners Personeelsmanagement adviesbureau

Advies en ondersteuning op het gebied van personeel en organisatie: Zandstra & Partners BV te Voorthuizen.

http://www.zandstra.nl