7 Sites in Personeel en Organisatie

1. Finetty bv site is Nederlandstalig

Doel van Finetty is organisaties en individuen te helpen risico's en uitdagingen in kaart te brengen en daardoor te beheersen. Efficiëntie en samenwerking te vergroten door individuele en collectieve waarden, kennis en kunde in de bedrijfsorganisatiekolom te herdefiniëren en te reorganiseren.

http://www.finetty.nl

2. Functiewaardering site is Nederlandstalig

Website over advies m.b.t. functiewaardering en bezwarencommissies functiewaardering.

http://www.functiewaarderingsnet.nl

3. HRnetwerk.nl site is Nederlandstalig

De ontmoetingsplaats voor en door HR professionals. Via deze site is het mogelijk elkaar op de hoogte te houden van ontwikkelingen en vragen te stellen aan collega's.

http://www.hrnetwerk.nl/

4. Human Development International site is meertalig

Human Development International adviseert (internationale) bedrijven en instellingen bij het oplosen van HRM en HRD vraagstukken

http://www.h-d-i.com

5. Het IPD site is Nederlandstalig

Het IPD, Instituut voor praktijkdiploma’s, is een landelijk opleidingsinstituut. Het instituut verzorgt diverse cursussen op verschillende niveaus op een groot aantal locaties in heel Nederland. Cursisten bij het IPD volgen mondeling, dat wil zeggen klassikaal, onderwijs gegeven door hooggekwalificeerde docenten.

http://www.ipd-opleidingen.nl/

6. Personeelsnet site is Nederlandstalig

Personeelsnet biedt managers en P&O'ers praktische informatie, tools en checklists op het gebied van human resources (HRM) en personeelszaken: van werving en selectie, arbeidsvoorwaarden, scholing tot en met arbeidsrecht en arbeidsomstandigheden. Een belangrijk onderdeel van Personeelsnet zijn tests en tools die managers en P&O'ers ondersteunen in hun werk. Zo heeft Personeelsnet een test ontwikkeld waarmee zij hun arbeidsvoorwaarden kunnen vergelijken met andere werkgevers. Andere tools die de site biedt: een competentiecalculator die voorbeeldvragen geeft voor een werving- en selectiegesprek, een media-adviestool voor wervingsadvertenties, een salarisindicator en een managementrollen-test. Daarnaast kunnen managers en P&O'ers via het Personeelsnetwerk met elkaar contact leggen en ervaringen uitwisselen.

http://www.personeelsnet.nl

7. PMC site is afkomstig uit België

De Personnel Managers Club bestaat 30 jaar. Dertig jaar waarin onze vereniging gestaag groeide zonder haar eigenheid en basisprincipes te verloochenen: een open forum zijn voor eenieder die professioneel met personeelsbeleid begaan is.

http://www.pmclub.be