41 Sites in Trainingen (b2b)

1. Agressiepreventie trainingen site is Nederlandstalig

opleidingsinstituut sinds 1991 met een brede aanpak bij agressie, geweld en seksuele intimidatie.

http://www.leo.nl/

2. Arbeidsdynamiek - voor werknemers en werkgevers- (Loenersloot) site is Nederlandstalig

Bureau Arbeidsdynamiek richt zich op: mensen én organisaties dynamisch maken, door persoonlijke talenten naar boven te halen en zoveel mogelijk tot hun recht te laten komen op de werkplek. Die optimale inzet van competenties maakt dat werknemers tegelijk werken aan hun persoonlijke groei én de bedrijfsbelangen.

http://www.arbeidsdynamiek.nl

3. ATTS bedrijfstrainingen site is Nederlandstalig

ATTS ondersteunt industriële bedrijven bij opleiding, training en instructie van productiemedewerkers, operators en lager kader.

http://www.atts.nl/

4. Banning Projects site is Nederlandstalig

Banning Projects is een management-, advies- en trainingsbureau met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van Human Resource Development en Projectmanagement. Zij leveren Maatwerk op het gebied van workshops, teambuilding, trainingen, facilitatie en coaching.

http://www.banningprojects.nl

5. Bureau Razenberg

Bureau Razenberg helpt u bij het ontdekken en uitbouwen van uw persoonlijkheidsstijl. Dit gebeurt door middel van coaching en training waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gekoppeld aan praktische vaardigheden.

http://www.razenberg.nl/

6. Centrum voor Human Resourcing

Trainingscentrum voor bedrijf, overheid en particulier. Personeelstrainingen, management-trainingen, individuele coaching, groepscoaching en teamvorming. Effectiviteit- en output-verbetering. Preventie, aanpak van ziekteverzuim, overspannenheid, burnout.

http://www.human-avatar.nl

7. Coach-Inn: coaching, trainingen en mediation site is Nederlandstalig

Coach-Inn ont-dekt ritmiek, dynamiek en systematiek in organisaties.

http://www.coach-inn.nl

8. Comm BV, Centrum Opleiding Management & Medezeggenschap. site is Nederlandstalig

Comm BV, Centrum Opleiding Management & Medezeggenschap, slaat bruggen tussen medezeggenschap en management. Binnen hun filosofie bent u het belangrijkst.

http://www.commbv.nl

9. Computer trainingen site is Nederlandstalig

Computer Class verzorgt in heel Nederland professionele in-house trainingen, opleidingen en cursussen voor bedrijven in het gebruik van Microsoft MS Office Windows Word Excel PowerPoint Access Outlook Internet Explorer. In-company en op diverse locaties.

http://www.computerclass.nl/

10. Consultancy Training (Leusden) site is Nederlandstalig

Groeps- en individuele trainingen o.h.g.v. communicatie en organisatie; tevens onderzoek en advisering m.b.t. organisatievraagstukken en deskundigheidsbevordering; met name zorgsector.

http://www.consultancy-training.nl

11. The Courseware Company site is Nederlandstalig

is gespecialiseerd in complete leeroplossingen voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Organisaties die willen dat hun personeelsleden zelfstandig werken aan hun opleidingstraject kunnen zij voorzien van de juiste producten en diensten om dit doel te realiseren.

http://www.courseware.nl/

12. Creatieve workshops met Art in one site is Nederlandstalig

Creatieve workshops, trainingen, vrijgezellenuitjes en bedrijfsuitjes met Art in one.

http://www.art-in-one.nl

13. De Verandershow site is Nederlandstalig

Een interacieve cabaretvoorstelling over veranderen, weerstand en optimisme. Een bedrijfsvoorstelling met humor én inhoud. Op maat en to-the-point.

http://www.verandershow.nl/

14. De Waard Consultancy

De Waard Consultancy is een bedrijf dat zich richt op twee gebieden: 1) Het adviseren en begeleiden van toeristische/recreatieve of andere (ook non-profit) organisaties bij het opzetten en uitvoeren van kwaliteitszorg binnen organisaties. 2) Het organiseren van één- of meerdaagse arrangementen voor groepen, sholen, bedrijven en teams.

http://www.dewaardconsult.nl

15. DLG ComputerCursussen site is Nederlandstalig

Computercursussen voor beginners en gevorderden.

http://www.dlgonline.nl/

16. Furore, werkplaats van de verbeelding site is Nederlandstalig

Furore geeft training en coaching vanuit de verbeelding. Theater en schrijven zijn de middelen waarmee zij op laagdrempelige en vaak ook luchtige manier haar missie tot stand weet te brengen.

http://www.werkplaatsvandeverbeelding.nl/

17. Supervisie, Gents (Apeldoorn) site is Nederlandstalig

Supervisie is een leertraject onder leiding van een supervisor waarin mensen, die beroepsmatig met mensen werken, hun eigen stijl van werken verbeteren en actualiseren.

http://www.zelfontplooiing.nl/supervisie.htm

18. Gratis bellen site is Nederlandstalig

Bekijk nu ook hoeveel U kunt besparen! En bel ook zonder zorgen!

http://www.gratis-bellen.nl/

19. Happy Factory site is Nederlandstalig

Happy Factory verzorgt improvisatietrainingen voor bedrijven en organisaties.

http://www.happyfactory.nl

20. Het Internet Opleidingscentrum site is Nederlandstalig

Het Internet Opleidingscentrum voorziet in een toenemende behoefte aan gespecialiseerde Internet opleidingen. De opleidingen zijn praktijkgericht en worden gegeven door professionals die dagelijks in de materie werkzaam zijn. Tijdens de cursussen krijgen cursisten voldoende tijd om de opgedane kennis in praktijk te brengen.

http://www.ioc.nl/

21. Hoolmans Projects & Coaching site is Nederlandstalig

Kort gezegd zijn zij zelfstandige no-nonsense trainers, coaches en sparringpartners in praktijkgericht commercieel handelen. De activiteiten worden altijd in samenspel met de opdrachtgever en trainees afgestemd op de bedrijfssituatie. De te realiseren doelstellingen zijn de basis voor de opzet en methode van trainen en/of begeleiding.

http://www.hoolmans.nl/

22. Horizon Interlingua taal-, cultuur- & communicatietrainingen

Op deze site staat informatie over taal-, cultuur- en zakelijke communicatietrainingen voor Nederlandstaligen maar ook voor anderstaligen zowel voor individuele deelnemers als voor groepen.

http://www.horizon-interlingua.nl

23. Hoube Trainingen B.V. site is Nederlandstalig

Hoube organiseert a.o. communicatie trainingen, persoonlijke coaching en advies.

http://www.houbetrainingen.nl

24. HR Result site is Nederlandstalig

HR Result managementtraining & resultaatgericht werken, voor het coachen en motiveren van medewerkers en managers. Ook in company training.

http://www.hr-result.nl/

25. IIrtraining.nl site is Nederlandstalig

IIRtraining.nl organiseert actuele cursussen, in-company trainingen en seminars voor professionals, werkzaam in het bedrijfsleven of bij de overheid.

http://www.iirtraining.nl

26. Impact: De organisatie site is Nederlandstalig

Impact helpt bedrijven om hun doelstellingen te halen. Ze denken mee. Ze bieden complete trajecten aan op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Zowel individueel als voor (kleinere) groepen.

http://www.4impact.nl

27. Inspiration Company site is Nederlandstalig

Inspiration Company is een trainingsbureau dat trainingen, workshops en events biedt op het gebied van bezieling, inspiratie, creativiteit, creatieve intelligentie, innovatie, motivatie, creatief denken, teambuilding voor teams, bedrijven en organisaties.

http://www.inspiration-company.nl

28. Media in English - Communicatie & Executive Training

Media in English biedt media training & consulting, crisis communicatie-management, presentatietraining, speech writing coaching, web & videoconferencing training & presentatieservices voor bedrijven in Europa, geheel in de Engelse taal.

http://www.media-in-english.nl

29. Meetingvilla La Citronneraie site is Nederlandstalig

Meetingvilla La Citronneraie is een groepsaccomodatie in Nice, Frankrijk. Ideaal voor vergaderen, seminars en cursussen.

http://www.meetingvilla.com

30. Motivatietrainer Carel van de Velde site is Nederlandstalig

Carl Van de Velde is de belangrijkste motivatietrainer van België. Op zijn unieke manier van entertrainen boeide hij de afgelopen 2 jaar meer dan 20.000 medewerkers van bedrijven en topmanagers. Een lezing van Carl Van de Velde is een ervaring waar u nog lang over zal napraten!

http://www.carlvandevelde.com

31. Nederlands Onderhandelingsinstituut site is Nederlandstalig

Het Nederlands Onderhandelings Instituut (NOI) richt zich op advies, coaching en training op het gebied van onderhandelen en conflictbemiddeling.

http://www.onderhandelingsinstituut.nl

32. NOVI (Amsterdam) site is Nederlandstalig

NOVI een opleider van professionals die carrière willen maken. NOVI, specialist in het verzorgen van ICT opleidingen, trainingen, workshops en cursussen.

http://www.novi.nl/

33. Prana site is afkomstig uit België

Prana is gespecialiseerd in management en persoonlijkheids-trainingen voor zowel bedrijven als particulieren, sauna, anti-stress methoden, individuele coaching en/of therapie

http://www.prana.be/

34. Precon site is Nederlandstalig

Précon is een trainings- en adviesbureau actief in alle onderdelen van de voedselketen. Op de website leest u hoe zij trainingen aanpakken en welke diensten zij nog meer leveren.

http://www.precon-food.nl/

35. SARV Business Consultancy & Training (Nieuwegein) site is meertalig

SARV BUSINESS CONSULTANCY & TRAINING is een groep van een kleine twintig professionals in Nieuwegein, die zich richt op business development: het vergroten van het vermogen van mensen om individueel, maar vooral samen beter zaken te doen. SARV heeft daartoe op basis van een specifieke visie op prestatieverbetering, diensten en producten ontwikkeld voor klanten die (internationaal) actief zijn in de sectoren ICT, Finance, Industrie en Overheid. Het bureau is in 1988 opgericht door Bo van Luijtelaar.

http://www.sarv.com

36. Tejo site is Nederlandstalig

Tejo, kwaliteitszorg voor het individu in de organisatie presenteert QIO (Quality for the Individual in the Organisation. Resultaten: Mentaal krachtige en tevreden medewerkers. Negatieve stress/werkdruk blijft buiten de deur. Minder ziekte-verzuim, burnout en WAO-uitval. QIO is de mentale APK, de mentale kleine beurt (coaching), de mentale grote beurt (personality-training), supervisie en intervisie. Tejo organiseert op maat gesneden mentaal entertainment voor grote groepen, mentale training voor kleine groepen, mentaal coaching voor individuen.

http://www.tejo.nl

37. TeleWaarde Training, Coaching, Educatie & Advies site is Nederlandstalig

TeleWaarde is het bureau dat zich als specialist primair richt op het optimaliseren van de kwaliteit van al het zakelijke telefoongebruik. TeleWaarde verzorgt voor u relevante advisering, begeleidende coaching, korte cursussen, praktische open en incompany trainingen, workshops, presentaties en coacht diverse medewerkers o.a. op gebieden van (telefoon)communicatie, verkoop & management. Ook verzorgt TeleWaarde voor u cursussen én aparte examentrainingen aangaande VCA-Basisveiligheid.

http://www.telewaarde.nl/

38. Totaltraining site is Nederlandstalig

Op deze marktplaats vindt u een actueel en uitgebreid overzicht van kwalitatief hoogwaardige trainingen, opleidingen, cursussen, bedrijfs-opleidingen en overige educatieve mogelijkheden.

http://www.total-training.nl

39. Vonkadvies, bedrijfstrainingen (Amsterdam) site is Nederlandstalig

Vonkadvies: Advies, coaching en training bij veranderingsprocessen.

http://www.vonkadvies.nl/

40. Zie Zo Creatieve workshops (Nieuwerkerk aan den IJssel) site is Nederlandstalig

Zie Zo Creatieve workshops organiseert bedrijfsworkshops met als doel het vergroten van teambuilding, loyaliteit, creativiteit, inspiratie, ontspanning, betrokkenheid, samenwerking, werkplezier, collegialiteit en motivatie.

http://www.ziezo-workshops.nl

41. Zoek een training site is Nederlandstalig

Bij "ZoekEenTraining.nl" vindt u een overzicht van een divers aanbod van trainingen.

http://www.zoekeentraining.nl/