13 Sites in Teambuilding

1. Banning Projects site is Nederlandstalig

Banning Projects is een management-, advies- en trainingsbureau met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van Human Resource Development en Projectmanagement. Zij leveren Maatwerk op het gebied van workshops, teambuilding, trainingen, facilitatie en coaching.

http://www.banningprojects.nl

2. EquiPlus Mennagement site is Nederlandstalig

EquiPlus begeleidt veranderingstrajecten en verzorgt teambuildingtrainingen, waarbij paarden, pony's en marathonwagens een belangrijke rol kunnen spelen.

http://www.mennagement.nl/

3. Gemotoriseerd Bedrijfsuitje site is Nederlandstalig

Bedrijfsuitje met teambuilding, maar met net dat beetje wat u zoekt, gemotoriseerd bedrijfsfeest ideaal voor uw bedrijf en team.

http://www.bedrijfsuitje.biz

4. De Gestolen Rembrandt site is Nederlandstalig

Criminele teambuilding in meeslepend Amsterdam.Uw gezelschap wordt in groepen verdeeld en vervolgens geconfronteerd met onverwachte losgeldinstructies die heel wat kopzorgen blijken te geven. Instructies via verzegelde enveloppen -verborgen op speciale plekken in de stad- advertenties in de krant, per mobiele telefoon of per e-mail maken de suspense compleet. De groep die als eerste het losgeld heeft verdiend en de geheime locatie van losgeldoverdracht heeft weten te traceren, wordt na een spectaculaire overdracht tijdens een 'feestelijke' eindsessie voor alle deelnemers door Harry S. en Co ruw doch eerlijk bedankt.

http://www.degestolenrembrandt.nl

5. IncentiveSpot site is Engelstalig

IncentiveSpot is een internetsite die gespecialiseerd is in teambuilding, incentive, teamuitstapje, bedrijfsfeest, personeelsfeest, bedrijfsuitje en themafeest.

http://www.incentivespot.com/

6. Inspiration Company site is Nederlandstalig

Inspiration Company is een trainingsbureau dat trainingen, workshops en events biedt op het gebied van bezieling, inspiratie, creativiteit, creatieve intelligentie, innovatie, motivatie, creatief denken, teambuilding voor teams, bedrijven en organisaties.

http://www.inspiration-company.nl

7. Jac Rongen :: Begeleiding bij verandering site is Nederlandstalig

Jac Rongen biedt organisaties en individuen begeleiding bij verandering. Dat gebeurt in de vorm van boogschieten voor persoonlijke coaching, buitenprogramma's (eventueel in combinatie met socratische gesprekken) voor teams, open space. Maar als een goed persoonlijk gesprek beter werkt dan doen ze dat.

http://www.rongen.com/

8. ACKT en Outdoor, een unieke combinatie site is Nederlandstalig

Outdoor Experience is een product van ACKT . ACKT verzorgt trainingen, development, managementsupport.

http://www.outdoor-experience.nl

9. Redondo Training & Events site is Nederlandstalig

Redondo Musica organiseert groepsarrangementen met muziek, dans en culinaire workshops op sfeervolle boerderij in regio Utrecht.

http://www.redondo.nl/

10. SE&T, Sports, Events & Tourism site is Nederlandstalig

SE&T organiseert alle mogelijke personeelsuitstapjes, teambuildings-programma's, vergader-arrangementen, sportieve reizen, incentivereizen, clinics en campagnes. Van duiken tussen de dolfijnen in Israël, motorvakanties in de Himalaya in Nepal of zeilclinics op de Griekse wateren, tot een Ardennen-adventure, Phantom of the Opera-arrangement of een spannend ruïne-mysterie in en om de oude ruïnes van Valkenburg (NL) of Dinant (B).

http://www.se-t.nl

11. Tai Chi School site is Nederlandstalig

Berdrijfstrainingen, teambuilding, ontspannen in bewegen.

http://www.tai-chi-school.com/

12. Teamgame website site is Nederlandstalig

TeamGame is een nieuw idee voor een origineel en bijzonder personeelsuitje / groepsuitje. Een voor groepen ontwikkeld indoor denk- en actiespel vol humor en spektakel compleet georganiseerd.

http://teambuilding.teamgame.nl/

13. Team Uitstapje site is Nederlandstalig

Deze website bevat ideeën voor een dagje teambuiling of een dagje gezellig weg, met vrienden, de vereniging of uw collega's. Overzichten per provicie.

http://www.teamuitstapje.nl/