23 Sites in IT dienstverlening

1. Adenco site is Nederlandstalig

Adenco, zij komen bij u binnen een straal van dertig kilometer, om u te adviseren in hardware, software, webdesign, webhosting.

http://www.adenco.nl

2. Respond! site is Nederlandstalig

Respond! is dé toonaangevende leverancier van ICT-middelen om informatie- en communicatiestromen met betrekking tot bepaalde risico's of een bepaalde crisis of calamiteit, efficiënt en effectief, te kunnen structureren, kanaliseren en beheersen.

http://www.respond.nl/

3. AppleWood site is Nederlandstalig

AppleWood adviseert, implementeert en ondersteunt bedrijven die ITIL in hun processen willen toepassen.

http://www.applewood.nl

4. Argos Media Solutions site is Nederlandstalig

Argos Media Solutions schrijft en/of redigeert (technische) teksten voor online support, user interfaces en handleidingen. Optimale integratie van de teksten door samenwerking met materiedeskundigen, ontwikkelaars en anderen die betrokken zijn bij de realisatie van uw software of website.

http://www.argosmedia.nl/

5. Bloor Research Nederland site is Nederlandstalig

Informatie-verschaffing over producten en diensten van The Bloor Research Group,het toonaangevende bureau voor de IT-industrie.

http://www.bloor-research.com

6. C3Group - Share The Knowledge

De C3Group is een adviesorganisatie gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van TeleBusiness Solutions.

http://www.c3group.nl

7. CDG - The IT Innovation Distributor site is Nederlandstalig

CDG Europe, The IT Innovation Distributor, voor hoogwaardige oplossingen in de concepten: Server-Based Computing, E-Building Technology, Application Service Provision & TechCare. Tevens verzorgen zij Citrix Trainingen in het Education Centre.

http://www.cdg.nl/

8. DARI IT services site is Nederlandstalig

DARI IT services, de ICT-leverancier voor het onderwijs. Op deze website vindt u meer informatie over de diensten van DARI aan scholen.

http://www.ictopschool.nl/

9. Dmansion.nl site is Nederlandstalig

DMansion is een jong en dynamisch ICT-bedrijf gestart in het jaar 2000 door Stephan Spies. We bedienen sindsdien zowel de zakelijke als particuliere markt.

http://www.dmansion.nl

10. E.De.L.Com bvba site is Nederlandstalig

De Softwarebrug naar de gebruiker: Professionele consultants en ontwikkelaars in Delphi, Paradox, VBA, Access, HTML, Javascript en ASP. Voor kleine en grote opdrachten.

http://www.edelcom.be

11. Freelancer Moons

Ervaren IT freelancer biedt zich aan als projectleider/manager of als adviseur voor u IT-projecten.

http://www.moons-it.nl

12. ICT-Services DJI (Gouda) site is Nederlandstalig

ICT-Services DJI levert hoogwaardige en betrouwbare ICT-diensten tegen kostendekkende tarieven. Een professionele en flexibel ingestelde organisatie, waar het prettig (mee samen)werken is.

http://www.ict-services.nl

13. IFC MultiMedia Projects site is Nederlandstalig

Softwaretoepassingen, multimedia- en internetprojectenen computeropleidingen.

http://www.ifc.nl

14. Kesh ICT-service site is Nederlandstalig

Kesh ICT Services is een professioneel automatiseringsbedrijf dat sinds 1993 ervaring heeft opgebouwd binnen het MKB. Dat heeft geresulteerd in een flexibele, oplossingsgerichte manier van automatiseren.

http://www.kesh.nl/

15. Modern Media IT site is Nederlandstalig

Modern Media IT is een full-service dienstverlener gespecialiseerd in invoering, gebruik en exploitatie van moderne technologieën op het gebied van automatiseringsoplossingen.

http://www.modernmedia.nl

16. PerSaldoPlus site is Nederlandstalig

PerSaldo is een jong dynamische organisatie met jarenlange kennis en ervaring in zowel bedrijfsvoering als informatie- communicatietechnologie (ICT). Zij garanderen namelijk een professioneel en storingsvrij netwerk.

http://www.persaldoplus.nl

17. Qcom site is Nederlandstalig

De betere informaticabedrijven in België hebben hun krachten gebundeld in de Quality Computer Group.

http://www.qcom.be/

18. van Rosmalen Automatiseringsdiensten  (IJsselmuiden / Kampen / Zwolle) site is Nederlandstalig

Website van Van Rosmalen Automatiseringsdiensten uit IJsselmuiden, dé specialist in het onderhouden, beveiligen en vooral in het verhelpen van storingen aan uw computers en netwerk.

http://www.vrad.info/

19. Selectis site is Nederlandstalig

Selectis adviseert en ondersteunt ondernemingen bij de keuze van hun informatiesystemen. De selectie van een nieuw systeem is niet eenvoudig. Welk systeem sluit het beste aan bij uw organisatie? Welke leverancier is het project toevertrouwd? Welke inspanning wordt van uw organisatie verwacht? Selectis begeleidt u bij de inventarisatie van processen, het vaststellen van selectiecriteria en de keuze van de leverancier. Met concrete adviezen en bruikbare oplossingen.

http://www.selectis.nl

20. The Result Builders site is Nederlandstalig

The Result Builders Training is een dealer-onafhankelijk, Adobe gecertificeerd, grafisch cursusinstituut voor zowel het Windows als het Apple Macintosh platform. The Result Builders Consultancy biedt ondersteuning op het grafisch/technische vlak, waaronder systeemadvies, -beheer en -onderhoud, een helpdeskfaciliteit en alles op het gebied van colormanagement.

http://www.result.builders.nl

21. Trits Professional Services site is Nederlandstalig

Trits Professional Services is een organisatie die door haar kennis van de markt en haar ervaring in de automatisering, in staat is om producten en diensten te leveren die volledig afgestemd zijn op de behoefte van haar cliënten.

http://www.trits.nl

22. UniMecs Security Systems site is Nederlandstalig

Biometrie is een nieuwe technologie die kan bewijzen, door middel van lichaamskenmerken (lipbewegingen, ogen (iris), stem en vingerafdruk) dat u daadwerkelijke de persoon bent, die u bent. Biometrische methoden meten rechtstreeks de eigenschappen van een persoon, zodat er geen vervalsing meer mogelijk is van bijvoorbeeld uw bankpasje of zelfs uw fitnesskaart.

http://www.unimecs.com/

23. Vict Informatici bv (Eindhoven) site is Nederlandstalig

Vict Informatici is gespecialiseerd in ICT toepassingen, waarbij het Internet een belangrijke rol speelt. Levering van hard- en software, speciale applicaties, hosting, netwerkbeheer en ASP (Application Service Provider).

http://www.vict.nl