Home > Eropuit >Ballonvaarten


Subcategorieën binnen Ballonvaarten

4 Sites in Ballonvaarten

1. Ballonvaarderij De Hot Ballonvaarten Breda site is Nederlandstalig

Informatie over ballonvaren en ballonvaarten in de Benelux.Voor particulieren en bedrijven.

http://www.ballonvaarderij.nl/

2. Westerwolde Ballooning site is Nederlandstalig

Westerwolde Ballooning verzorgt ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in Groningen, Drenthe en Overijssel. Bij voldoende deelname vanuit uw eigen woonplaats omhoog.

http://www.westerwoldeballooning.nl/

3. Eventbon om fun te geven site is Nederlandstalig

De eventbon is een ideaal kado voor verjaardag, relatiegeschenk, cadeau voor afscheid, kerst, sinterklaas of als verrassing. En is zowel bedoeld voor de Nederlandse als ook de Vlaamse markt. De activiteiten die met de eventbon ondernomen kunnen worden zijn o.a.: Slipcursus, quadtocht, jeepsafari, mountainbike in de grotten, survival in de grotten, proefles vliegen in helicopter, vliegtuig, leren motor rijden, racen in formulewagen, ferrari of porsche rijden, ballonvaart, parachutespringen, beauty arrangement, kookworkshops en meer.

http://www.eventbon.nl/

4. Rob Wiegers (Soest) site is Nederlandstalig

Rob Wiegers Ballonvaarten BV is in staat om maximaal 100 personen in een keer mee te nemen. Zij zijn in Nederland de grootste op het gebeid van passagiersvaarten. Dit is mogelijk omdat zij over 23 ballons beschikken varierend van 2 tot 20 personen. Voor kleine en grote bedrijven is het dus mogelijk om het perfecte dagje uit te ervaren. U kunt dit organiseren als personeelsuitje, voor uw klanten, maar natuurlijk ook voor uw zakelijke relaties. De mensen verkeren letterlijk en figuurlijk in hogere sferen en men spreekt er jaren later nog over.

http://www.luchtballonvaart.com