Home > Eropuit >Excursies / Rondleidingen


Subcategorieën binnen Excursies / Rondleidingen

5 Sites in Excursies / Rondleidingen

1. Heusden Vestingstadje site is Nederlandstalig

Heusden Vesting is één van de mooiste vestingstadjes die Nederland is. U kunt Heusden Vesting vinden in Noord Brabant tussen Waalwijk en Denbosch. Wanneer u door dit vestingstadje loopt proeft u nog steeds de sfeer zoals het honderden jaren geleden was. Dit is mede te danken aan de vele restauraties die zijn gedaan om Heusden te maken tot het stadje wat het nu is. Alles is in de oude staat teruggebracht tot in details. Wanneer u door de oude straatjes loopt ziet u een verscheidenheid aan huizen en nostalgische winkelpandjes. U kunt alle informatie zoals bezienswaardigheden, boottochten, molens, stadswandelingen, galerien, kunsthandels, historie en achtergrondinformatie vinden op de knoppen links en rechts op deze site.

http://www.heusdenvesting.nl

2. Kunsthistorisch Bureau LeonArt site is Nederlandstalig

Bureau LeonArt verzorgt cursussen, lezingen en excursies op het gebied van de kunstgeschiedenis in Utrecht, Bilthoven, Amersfoort en Zeist. Vanaf januari 2005 o.a. een cursus over moderne kunst (1880-1915).

http://www.bureauleonart.nl/

3. Private View Tours (Amsterdam) site is Nederlandstalig

Private View Tours organiseert en begeleidt excursies en partnerprogramma's in Amsterdam en de Randstad, voor bedrijven en particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in excursies naar cultuur-historische bezienswaardigheden en richten ons op gezelschappen van 2 tot 20 personen. Elk programma wordt samengesteld op basis van de wensen en het budget van de klant. Private View Tours biedt u flexibiliteit, exclusiviteit en maatwerk.

http://www.privateviewtours.nl/

4. Schapenhouderij Rob Adriaans (Nuenen) site is Nederlandstalig

Wilt u het leven op een schapenhouderij is een keer meemaken door middel van een excursie, lesdag, praktijkdag of workshop? Dan kan dit. Zij staan met hun schapen voor u klaar. Dus heeft u interesse of wilt u er gewoon een paar uurtjes uit met iets helemaal nieuws. Bel dan voor meer informatie of voor een afspraak naar 040 284 1302.

http://www.schapenhouderij.nl

5. Wadvissersgilde  (Den Oever) site is Nederlandstalig

Het Wad zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Dat biedt het Wadvissersgilde vanuit Den Oever. Een informatieve en avontuurlijke excursie, onder leiding van een ervaren wadvisser.

http://www.wadvissersgilde.nl/