40 Sites in Party- en congrescentra

1. Feesterij Barouge  (Uden) site is Nederlandstalig

Feesterij Barouge in Uden is een geweldige lokatie welke elke week echte feesten organiseet voor allerlei soorten groepen: familiefeestjes, bedrijfsfeestjes, vriendenfeestjes, etc. Maar ook geschikt voor grote groepen tot 600 personen.

http://www.feesterijbarouge.nl/

2. Bethanienklooster site is Nederlandstalig

Het Bethanienklooster is een historische locatie in de oude binnenstad van Amsterdam waar klassieke concerten worden gehouden. De muziekzaal kan ook gehuurd worden voor diners, etc.

http://www.bethanienklooster.nl/

3. Het Blesse Paard (Stompwijk) site is Nederlandstalig

Voor een uitgaansdag met uw medewerkers, vereniging of familie zijn er vele mogelijkheden om uw bezoek aan Party Herberg 'Het Blesse Paard' in Stompwijk te combineren met een dagprogramma.

http://www.hetblessepaard.nl/

4. De Boerinn (Kamerik) site is Nederlandstalig

De Boerinn Poldersport en Vergaderhoeve, het adres voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiereunie en kinderfeestje.

http://www.deboerinn.nl

5. Conferentiecentrum Bovendonk (Hoeven) site is Nederlandstalig

Het uit 1907 daterende neogotische bouwwerk van de architect P.J.C. Cuypers bepaalt het silhouet van Hoeven, een gemoedelijk plaatsje in de Baronie van Breda.

http://www.bovendonk.nl/

6. Partycentrum Concordia (Hippolytushoef) site is Nederlandstalig

Partycentrum Concordia in Hippolytushoef is een gezellige gelegenheid die sfeer uitademt. Gespecialiseerd in bruiloften en partijen, themafeesten en cateringservice.

http://www.partycentrumconcordia.nl

7. Dance World (Wildervank) site is Nederlandstalig

'Dance World' is dè uitgaanssensatie van de provincie Groningen met vier Partylocations onder één dak. Wat voor feest u ook in gedachten heeft, Dance World regelt voor u een compleet verzorgd evenement met hapjes, drank, muziek, etc.

http://www.danceworld.nl/

8. Partycenter Dekker  (Zoetmeer / Warmond) site is Nederlandstalig

Partycentrum - uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of kinderfeest viert u in ons partycentrum Zoetmeer of partycentrum Warmond. Ook voor vergaderaccommodaties, sportifiteiten en losse zaalverhuur.

http://www.dekkerwarmond.nl

9. Delfts Recreatie- en Partycentrum 't Karrewiel

Ontdek de geheimen van de mooiste stad van Nederland met Delfts Recreatie- en Partycentrum 't Karrewiel; van familie- of bedrijfsfeest tot volledig verzorgde dagtocht. Ydillisch gelegen in het historische centrum tussen hofjes en grachten.Onze sfeervolle restaurantruimtes bieden plaats aan gezelschappen tot 400 personen. Recreatiemogelijkheden:10 bowlingbanen met computerscore, Oud-Delftsche Spelen, ontdekkingstochten, grachtenrondvaarten en rondritten per paardentram.

http://www.karrewiel.nl

10. Drouwenerzand site is Nederlandstalig

Drouwenerzand, het gezelligste familie recreatiepark van het noorden. U kunt hier terecht voor de dag van uw leven, schoolreisjes, feesten, partijen, kinderparty's, speursurvival, en schieten in de schutterij van Sherwood. Voor het bedrijfsleven zijn er diverse mogelijkheden zoals: vergaderarrangementen, personeels, en bedrijfsfeesten. Ook overnachtingen zijn mogelijk op het bungalowpark of camping.

http://www.drouwenerzand.nl

11. De DRU Cultuurfabriek  (Ulft) site is Nederlandstalig

De DRU Cultuurfabriek organiseert en faciliteert uw evenementen, congressen, vergaderingen en andere bijeenkomsten. In deze indrukwekkende cultuurtempel bevinden zich een theaterzaal, een poppodium, een filmhuis, grand café het Schaftlokaal en zes unieke vergaderzalen die zowel zakelijk als feestelijk kunnen worden aangekleed.

http://www.drucultuurfabriek.nl/

12. Disco Empire New York (Hengelo) site is Nederlandstalig

Disco Empire New York is in de weekends één van de meest aansprekende discotheken in het Oosten van het land. Door de week is de discotheek, met vijf uiteenlopende locaties onder één dak, een aantrekkelijke gelegenheid voor uw bedrijf of organisatie om een evenement te organiseren. In één van onze vijf zalen kunt u ruimschoots terecht voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, receptie, themafeest, bedrijfsjubileum of afstudeerfeest om een paar voorbeelden te noemen.

http://www.disconewyork.nl/

13. Feesterij Barouge site is Nederlandstalig

Allerlei soorten themafeesten voor personeelsavonden en vrijgezellenfeesten.

http://www.feestdorp.nl

14. De Gouden Leeuw  (Terheijden) site is Nederlandstalig

Veelzijdig restaurant geschikt voor feesten en bruiloften, groepsdiners en busreizen en tevens voor vergaderingen en bedrijfspresentaties.

http://www.degoudenleeuwterheijden.nl/

15. De Haas  (Elburg) site is Nederlandstalig

Restaurant & Partycentrum 'De Haas' gelegen in sfeervol Elburg. Goed en voldoende eten voor een vriendschappelijke prijs. Accomodatie tot 600 personen. Jarenlange ervaring op gebied van koken en partijen. Uitstekende lokatie en mooie zalen voor bruiloften, partijen en diners.

http://www.restaurantdehaas.nl/

16. De Heeren van Suylighem (Zuilichem) site is Nederlandstalig

De Heeren van Suylighem verzorgt complete feesten of andere bijeenkomsten op maat voor u.

http://www.deheerenvansuylighem.nl/

17. Chateau Heucourt site is Nederlandstalig

Kasteel in een landelijke omgeving in de Noord-Franse provincie Picardie. Waar u als organisatie of samenwerkingsverband kunt terugtrekken om doorbraken te realiseren voor complexe vraagstukken.

http://www.chateauheucourt.nl/

18. HMH Zakelijke evenementen site is Nederlandstalig

De Heineken Music Hall is dé locatie voor een zakelijk evenement. Van jaarvergadering tot productpresentatie, van bedrijfsfeest tot dinershow, het wordt allemaal in de Heineken Music Hall georganiseerd.

http://www.heineken-music-hall.nl/zakelijk

19. Hofstede De Beesde (Bunnik) site is Nederlandstalig

Hofstede De Beesde - hartelijk, divers ...een beleving. Een toplocatie voor uw feesten en recepties, vergaderingen of kick-off meetings met alle technische middelen, een fantastische keuken en entertainment onder één dak.

http://www.hofstede-debeesde.nl/

20. Hotel Vianen site is meertalig

Mooi gelegen, direct aan de A2 vindt u het bruisende Hotel Vianen met luxe hotelkamers, (bruids)suites, gezellig restaurant en zonneterrassen. Geschikt voor lunch, diner, Kleine en (zeer) grote feesten. Kijk op de Site voor meer informatie..

http://www.hotelvianen.nl

21. Hulstaert Partyland site is Nederlandstalig

Partyland heeft een breed aanbod van mogelijkheden voor feesten, party's, recepties en allerlei evenementen.

http://www.partyland.nl

22. Kajaleco site is Nederlandstalig

Kajaleco is een echt feestboot. Een boot waarop u uw feest kunt geven, zoals een trouwdag, of een verjaardag, enz.

http://home.planet.nl/~offen030/

23. Uitgaanscentrum De Klok site is Nederlandstalig

De Klok is een multifunctioneel uitgaanscentrum, met 8 zalen variërend van 12 tot 300 personen, geschikt voor zowel kleine als grote bijeenkomsten.

http://www.uitgaanscentrumdeklok.nl

24. Lucky Joe (Nieuw Buinen) site is Nederlandstalig

Lucky Joe orgaisteert feestavonden van formaat in Stadskanaal.

http://www.luckyjoe.nl/

25. De Nieuwe Tuinbouw site is Nederlandstalig

Gelegen op een landelijke locatie, vormt Hotel-Partycentrum De Nieuwe Tuinbouw een unieke gelegenheid voor overnachtingen en het houden van feesten en partijen.

http://www.denieuwetuinbouw.nl/

26. Old Cave  (Nijmegen) site is Nederlandstalig

De "Old Cave" is een 15e Eeuwse Wijnkelder in hartje stad Nijmegen.

http://www.oldcave.nl/

27. The Party Pub (Almere) site is Nederlandstalig

Een personeelsfeest, trouwen of welk feest dan ook in The Party Pub, is uniek. Terwijl de meeste partycentra themafeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften of trouwfeesten als onderdeel van hun activiteiten verzorgen, onderscheidt een feest in The Party Pub zich op unieke wijze door haar commitment om de meest bijzondere en verzorgde themafeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften of trouwfeesten te organiseren.

http://www.partypub.nl

28. Partycentrum de Postwagen  (Tolbert) site is Nederlandstalig

Als u eens anders wilt feesten. Met 13 zalen groot en klein moet er voor altijd wat bij zijn. Een goede accommodatie voor party's, bruiloften, vergaderingen, etc. In het Noorden van het land.

http://www.postwagen.net

29. De Noviteit Monster Westland site is Nederlandstalig

De Noviteit is een Party- en congrescentum in het hart van het Westland voor uw huwelijksfeest, trouwen, bedrijfsfeest en vergaderingen.

http://www.noviteit.com

30. De Peerdestal (Ellecom) site is Nederlandstalig

Restaurant en partycentrum gelegen aan de rand van de Veluwe.

http://www.peerdestal.nl/

31. De Schouwsche Boer  (Burgh Haamstede) site is Nederlandstalig

De Schouwsche Boer is een groepshotel en coferentie-oord gelegen in Zeelan. Hier kunt heerlijk genieten van schone lucht, rust en ruimte tijdens een verblijf in de sfeervolle accommodatie.

http://www.berghof.nl/

32. De Sparrenhorst site is Nederlandstalig

De Sparrenhorst is uitgegroeid tot een 'place-to-be', een creatieve broedplaats voor nieuwe ideeën en een 'hotspot' voor de uitwisseling van kennis. De Sparrenhorst biedt uitgebreide en onconventionele mogelijkheden op het gebied van conferenties, seminars, meetings, trainingen, opleidingen en zakelijke bijeenkomsten, met één alles overkoepelend keurmerk: viersterrenverzorging. Wat De Sparrenhorst conference resort uniek maakt is de exclusieve focus op conferentie gasten in combinatie met een viersterren hotelservice.

http://www.conferentie-hotel.nl/

33. Partyfarm Steenbeek (Hellevoetsluis) site is Nederlandstalig

Partyfarm Steenbeek het juiste adres voor al uw feesten en partijen.

http://www.partyfarm.nl/

34. Studio 21, evenementenlocatie en dinnershow 2000 (Hilversum) site is Nederlandstalig

Studio 21, een multifunctionele evenementenlocatie op het Media Park te Hilversum, het televisiehart van Nederland.

http://www.studio21.nl

35. Kasteel site is Nederlandstalig

Kasteel Tongelaar, de fraaiste omgeving voor uw vergaderingen, congressen, partijen en teambuilding, etc.

http://www.kasteeltongelaar.nl

36. Traxx Indoorkarting  (Uden) site is Nederlandstalig

Grote indoorkartbaan met 2 circuits en party-centrum gevestigd in Uden.

http://www.traxx.nl/

37. Studiecentrum De Vleugelslag (Herwijnen) site is Nederlandstalig

Bedrijfsactiviteiten van Studiecentrum De Vleugelslag: Cursussen, workshops, studiegroepen, seminars, groepsruimte, verblijf, groepen tot 30 personen.

http://www.vleugelslag.nl/

38. Studiecentrum De Vleugelslag site is Nederlandstalig

Bedrijfsactiviteiten van Studiecentrum De Vleugelslag: cursussen, workshops, studiegroepen, seminars, groepsruimte, verblijf, groepen tot 30 personen, centrum van nederland, keuken, vegetarisch, inspirerend, rivierenlandschap.

http://www.vleugelslag.nl

39. Zaal Beatrix Schiedam site is Nederlandstalig

Zaal Beatrix in hartje Schiedam, gezellige feest locatie voor familiefeesten, jubilea, bruiloften, thema feesten of recepties. De zaal is ingericht in Oudhollandse stijl en beschikt over een eigen keuken en professionele licht- en geluidsinstallatie.

http://www.beatrix.nu

40. Sportcentrum Zutphen site is Nederlandstalig

Onderdeel van het Golden Tulip Resort Hotel Inntel. Accomodatie met tennis, squash, bowling en barbecue faciliteiten, met vergader en overnachting mogelijkheden.

http://www.sportcentrumzutphen.nl/