6 Sites in Landeninformatie (vakantie)

1. Anders Reizen - de site voor wie het massatoerisme mijdt site is Nederlandstalig

Onafhankelijke reisinformatie in de vorm van reisverhalen met foto's en praktische info, speciaal voor de bestemmingstoerist die het massatoerisme mijdt.Onder het motto 'reizigers informeren reizigers' brengen we reisverhalen bijeen op één site.

http://www.andersreizen.nl

2. Koning Aap Reizen site is Nederlandstalig

Koning Aap Reizen is al jaren een organisatie waar enthousiaste, bereisde landendeskundigen met veel plezier reizen organiseren voor de fijnproevers onder de reizigers. In de loop der jaren heeft Koning Aap Reizen een uiterst deskundig team van landenspecialisten weten samen te stellen.

http://www.koningaap.nl/

3. Opvakantie.nl site is Nederlandstalig

Hier vindt u niet alleen 24-uurs service, boekbare vakanties, elke maand een nieuw thema in het travelmagazine, informatie over landen en bestemmingen maar ook de opvakantieshop.nl en verzekeringen.

http://www.opvakantie.nl

4. Reisindex site is Nederlandstalig

Deze website bevat een complete reisindex (links), met informatie overlanden, steden, attracties, bezienswaardigheden en accommodatie.

http://www.reisindex.nl

5. Stedentips voor Trips site is Nederlandstalig

Practische en toeristische info van steden in Zuid-Europa. Kunsthistorie en mediterrane planten. Van plaatselijke VVV: adres, telefoon- en faxnummer, e-mail en internet adres en hun publicaties.

http://www.stedentipsvoortrips.nl

6. Wereldreisgids.nl site is Nederlandstalig

Handige reisportal voor wereld- en verrereizen. Zeer uitgebreide reisinformatie, o.a. over alle landen in de wereld vindt u hier uitgebreide (reis)informatie, leuke en mooie reisverhalen, heel veel nuttige reislinks en reistips. In de reisshop bestelt of boekt u direct vliegtickets, hotels, huurauto's, reisgidsen en prachtige wereldfoto's.

http://www.wereldreisgids.nl