Home > Flora en Fauna >Huisdieren


Een huisdier is een dier dat in of om het huis woont en leeft. In ruimere zin vallen ook boerderijdieren als paarden, koeien en geiten etc er onder. Vroeger werden huisdieren voornamelijk gehouden om hun nut, bijvoorbeeld als waakhond, of een kat tegen de muizen. Tegenwoordig worden dieren vaak uitsluitend als gezelschapsdier gehouden.
Lees verder in wikipedia


Subcategorieën binnen Huisdieren

9 Sites in Huisdieren

1. Animaux, modellen- en castingbureau voor huisdieren site is meertalig

Modellen- en castingbureau voor dieren. Dieren kunnen aangemeld worden, maar ook door opdrachtgevers besteld. Foto's van alle modellen staan op de site.

http://www.dierencasting.nl/

2. AnimalZ van A tot Z site is Nederlandstalig

Interactieve ontmoetingsplaats voor dierenliefhebbers van A tot Z. Gratis foto's plaatsen, verhalen, chat en nog veel meer. Ruim 300 zeer actieve leden!

http://www.animalz.net

3. De DierenDisk online site is Nederlandstalig

De DierenDisk is Nederlands meest uitgebreide dierenvraagbaak op CD-rom. Inclusief het digitale diergeneeskundig woordenboek. De online versie heeft veel gratis informatie en faciliteiten zoals vermiste dieren, oproepen voor vrijwilligers en aanbod en vraag dieren.

http://www.dierendisk.nl/

4. DierenNieuws, de meest actuele dierensite van Nederland site is Nederlandstalig

Actuele informatie en nieuws over dieren en organisaties, gesplitst over veel diersoorten. Gratis deelname en winstdeling voor non-profit organisaties.

http://www.dierennieuws.nl

5. Huisdierenprijzen.nl site is Nederlandstalig

Overzicht v.d. gemiddelde prijzen v.d. meest gehouden huisdieren.

http://www.huisdierenprijzen.nl/

6. Huisdieren Forum site is Nederlandstalig

Een leuk en informatief forum over huisdieren.

http://www.dierenforum.nl

7. Huisdierenweb site is Nederlandstalig

Website met informatie over huisdieren. Regelmatige updates. Downloads wallpapers, cliparts. Forum en e-cards versturen.

http://www.huisdierenweb.info

8. Petspleasure site is Nederlandstalig

Petspleasure is een webwinkel voor iedere dierenliefhebber. Petspeasure verkoopt "fanartikelen" met afbeeldingen van dieren. Zoals een deurmat met een hond, of een mok met een katje er op. Kijk op de site voor meer informatie.

http://www.petspleasure.com

9. Website tegen dierenleed site is Nederlandstalig

Bent u op zoek naar een pup die op een gezonde en pup vriendelijke manier met veel zorg is groot gebracht kijk dan op deze website. Hier staan allemaal tips op waar u op moet letten als u besluit een pup aan te schaffen ongeacht welk ras of bastaard.

http://www.geocities.com/dierenaanschaf/