Home >Gezondheid en welzijn


Subcategorieën binnen Gezondheid en welzijn

8 Sites in Gezondheid en welzijn

1. Gezondheidplein site is Nederlandstalig

Gezondheidplein, actuele informatie over gezondheid van vrouwen, mannen, kinderen, ouderen, 50plus, alternatief alternatieve geneeswijzen en kruiden.

http://www.gezondheidplein.nl

2. De Medische Encyclopedie site is Nederlandstalig

Via de medische encyclopedie vind u snel en doelVia de medische encyclopedie vind u snel en doeltreffend de door u gezochte informatie m.b.t. tienduizenden geneesmiddelen en ziektebeelden wereldwijd.

http://www.medischewereld.nl/

3. Dokterdokter.nl (binnen zonder afspraak) site is Nederlandstalig

Dokterdokter.nl biedt u betrouwbare, overzichtelijke en waar mogelijk op uw persoonlijke situatie toegespitste informatie over uw gezondheid. De site biedt interactieve gezondheidsinformatie, online folders, een medische encyclopedie en medisch nieuws. In het MediCafé kunt u discussieren met andere bezoekers en vindt u een uitgebreide lijst met links naar andere sites.

http://www.dokterdokter.nl/

4. Gezondheidsnet site is Nederlandstalig

Van Aambeien tot Zweetvoeten, en nog heel veel meer.Een verzameling van nuttige informatie over gezondheid vindt u op dezeNederlandse Objectieve adviezen en praktische tips overalledaagse en bijzondere gezondheidsonderwerpen. Verder forums, adressen en telefoonnummers, en GezondheidsMail een gratis maandelijkse ezine.

http://www.gezondheidsnet.nl

5. Health.nl -medische startpagina- site is Nederlandstalig

Health.nl richt zich op de totale medische gezondheidszorg. Het doel is een omgeving te creëren waar de patiënt alswel de specialist zijn informatie kan vinden. Door de uitgebreide index is dit het medische startpunt voor iedereen.

http://www.health.nl

6. Health.nl site is Nederlandstalig

Health.nl, gezondheidswebgids annex zoekmachine. Honderden rubrieken met daarin duizenden links met betrekking tot het thema gezondheid.

http://www.health.nl/

7. Kies met Zorg site is Nederlandstalig

Vergelijkende- en algemene informatie over thuiszorgorganisaties, verzorgingshuizen en verpleeghuizen in Nederland.

http://www.kiesmetzorg.nl/

8. Spreekuur Thuis site is Nederlandstalig

Spreekuur Thuis biedt u actuele informatie over ziekte en gezondheid, verzorgd door deskundige auteurs, met name huisartsen en specialisten. In voor iedereen begrijpelijke taal worden de belangrijkste aspecten van een ziekte, de verschijnselen, oorzaken, onderzoek- en behandelmethode, besproken.

http://www.spreekuurthuis.nl/