Home > Internet >Computerbeveiliging


Subcategorieën binnen Computerbeveiliging

7 Sites in Computerbeveiliging

1. Geïntegreerde Informatiebeveiliging (GrIB) site is Nederlandstalig

Met GrIB kunt u beveiligingsmaatregelen (zoals de BS 7799, fysieke beveiliging , de WBP en NEN 7510 maatregelen) op een procesmatige en gestructureerde manier succesvol implementeren, evalueren, onderhouden en managen.

http://www.grib.info/

2. majorgeeks site is Engelstalig

Een interessante database met allerlei informatie voor de echte computercracks. Informatie over diverse programmatuur zoals: X-Setup, MR Tech Systray 2.1.0 Beta 18, RegVac 1.10, SpamPal 1.12, enz.

http://www.majorgeeks.com/

3. Compliance :: Marqit Security site is Nederlandstalig

Compliance is het regelgevende kader waar veel bedrijven tegenaan lopen. Door een steeds toenemend aantal verordeningen is er een groot gebrek aan inzicht in wat nodig is voor een bedrijf, om in overeenstemming te zijn en blijven met nieuwe wetgeving.

http://www.marqit.nl/security/security-management-compliance/security-manag...

4. Max security site is Nederlandstalig

Tegenwoordig heeft iedereen wel een firewall en /of virusscanner op zijn PC geïnstalleerd. Deze beveiligingssoftware biedt echter nog geen 100% zekerheid. Max security zorgt voor meer zekerheid. U kunt precies in de gaten houden welke bestanden worden opgestart als u uw PC aanzet.

http://www.softwareapplicaties.nl/nl/tools/max_security/

5. Norman - the data security company site is Nederlandstalig

Met producten als risicoanalyse, viruscontrole, toegangsbeheer, encryptie, Internet-beveiliging, data recovery en data erasure, speelt Norman een belangrijke rol op het gebied van computer- en gegevensbeveiliging.

http://www.norman.nl

6. SchoonePC site is Nederlandstalig

Informatie over installatie en optimalisatie van Windows, inclusief informatie over het maken van een systeem back-up en gratis beveiliging.

http://www.schoonepc.nl

7. Waarschuwingsdienst Virus site is Nederlandstalig

De Waarschuwingsdienst waarschuwt de Nederlandse burger en het kleinbedrijf (bedrijven met maximaal 10 computers) over de kwetsbaarheid van computers en netwerken. De Waarschuwingsdienst is een dienst van het Computer Emergency Response Team van de Nederlandse overheid. De Waarschuwingsdienst stelt informatie beschikbaar via deze website.

http://www.waarschuwingsdienst.nl/