Home > Internet >Geld verdienen (gpt)


De afkorting GPT staat voor get paid to, een aantal mogelijkheden die het internet biedt om geld te verdienen. Een GPT, ook wel betiteld als online spaarprogramma, is een website waar de leden de mogelijkheid krijgen om geld te verdienen. Meestal bestaat dit vooral uit het lezen van reclame e-mails, het invullen van enquêtes en het werven van nieuwe leden.
Lees verder in wikipedia


Subcategorieën binnen Geld verdienen (gpt)

6 Sites in Geld verdienen (gpt)

1. Universal Telecom site is Nederlandstalig

5 Euro om gedurende 14 dagen de goedkoopste telefoonoperator in Holland vrijblijvend uit te proberen.

http://www.goedkoper-bellen.nl/

2. EuroClix site is Nederlandstalig

EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar u geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. Ook kunt u punten sparen door via de EuroClix links op de website te shoppen bij de circa 1.900 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen (cashback). Punten zijn in te wisselen voor geld.

http://www.euroclix.nl/

3. Online marketing site is Nederlandstalig

Portalsite over online marketing, met betrouwbare programma's en uitstekende mogelijkheden om (veel) geld te verdienen met internet.

http://www.online-marketing.startkabel.nl/

4. PanelClix site is Nederlandstalig

PanelClix, onderdeel van EuroClix voert regelmatig in opdracht van gerenommeerde opdrachtgevers marktonderzoek uit. Ook u kunt anoniem deelnemen aan deze onderzoeken. U verdient dan Clix per ingevulde vragenlijst.

http://www.euroclix.nl/panelclix/

5. PayPro voor affiliates site is Nederlandstalig

Een product uit het PayPro-winkelcentrum promoten is eenvoudig en kan u op korte termijn geld opleveren.

http://paypro.nl/

6. SMSProfit.nl -Geldverdienen met uw GSM- site is Nederlandstalig

U ontvangt SMS berichten van adverteerders met interessante aanbiedingen en boodschappen, voor elk ontvangen SMS bericht ontvangt u geld.

http://www.smsprofit.nl/