Home > Internet > Internetdiensten > Websitenetwork >Menstruatie (Websitenetwork)


8 Sites in Menstruatie (Websitenetwork)

1. Draadloze tampons site is Nederlandstalig

Draadloze tampons vonden hun oorsprong in de gynaecologische toepassingen. Tegenwoordig hebben diverse producenten ze op de markt gebracht als een volwaardig menstruatieproduct. De bekendste merken zijn Gynotex en Beppy. Draadloze tampons hebben diverse voordelen t.o.v. de traditionele tampons en worden ook wel tweede generatie tampons genoemd.

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/29301-draadloze-tampons.html

2. Gynotex hygienic soft tampons site is Nederlandstalig

Ontdek de voordelen van een nieuwe generatie tampons. Geen enkele moderne vrouw zal de menstruatie als een aantrekkelijke periode ervaren. Naast de voorkomende fysieke ongemakken, vormt de menstruatie niet zelden ook een praktisch obstakel voor de voortgang van het leven van alledag. U herkent ongetwijfeld: weg, een weekendje uit met vrienden en weer een paar dagen niet sporten, zwemmen of sauna. En tijdens de menstruatieperiode raakt vrijen ook al snel onderaan het lijstje met leuke dingen.

http://www.gynotex.com/

3. Intiemhygiëne site is Nederlandstalig

Discrete vaginale geurtjes zijn volstrekt normaal en veranderen in de loop van de menstruatiecyclus, gedurende de zwangerschap, tijdens seksuele opwinding en bij hormonale veranderingen (adolescentie, menopauze, contraceptie). Het herstellen van de zuurgraad van de vagina kan op een snelle en eenvoudige manier. Een kuur van vaginale tabletten (te koop bij de apotheek onder de naam Femiprim (zelfzorg-medicijn) ) herstelt het natuurlijke evenwicht van de vagina. Dit is het beste middel dat de slechte geur snel aanpakt en de vaginale flora herstelt.

http://www.webvrouw.nl/intiemhygiene/

4. Menstruatiecups site is Nederlandstalig

Menstruatiecups zijn kunststof bekervormige cups, die in de vagina worden geplaatst om het menstruatiebloed op te vangen. De cup vormen een alternatief voor tampons en maandverband. De cup vangt het vrijgekomen menstruatievocht op en absorbeert niet. Menstruatiecups zijn herbruikbaar.

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/29265-menstruatiecups.html

5. MenstruatieWijzer site is Nederlandstalig

Handige manier om snel het menstruatieproduct te vinden dat het beste bij uw past.

http://www.menstruatiewijzer.nl/

6. Menstruatiecyclus site is Nederlandstalig

De menstruatiecyclus is een periodieke verandering in het lichaam van de geslachtsrijpe vrouw tussen de puberteit en de menopauze. De cyclus heeft te maken met de eicelrijping en het klaarmaken van het lichaam voor mogelijke zwangerschap. De menstruatiecyclus heeft dus te maken met de vruchtbaarheid van de vrouw.

http://www.menstruatiecyclus.be/

7. Tamponziekte / toxischeshocksyndroom site is Nederlandstalig

De tamponziekte is een infectie van staphylococcus aureus bacteriën. Er bestaat een verband tussen de ziekte en het gebruik van tampons. De officiële naam is echter toxischeshocksyndroom afkort tss. Feitelijk kan iedereen de ziekte krijgen door besmetting via de huid. De ziekte is zeldzaam, maar in sommige gevallen (5%) wel dodelijk.

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/29270-tamponziekte-toxischeshoc...

8. Vrijen tijdens de menstruatie site is Nederlandstalig

Nog steeds ontstaat er veel onduidelijkheid over het al dan niet vrijen tijdens de menstruatie. Voor sommige mensen is het een echt taboe. Aan de andere kant wordt ook nog weleens gehoord 'een echte schipper moet ook de rode zee bevaren'.

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/seksualiteit/34511-vrijen-tijdens-de-me...