Home > Mensen > Huwelijk & relatie >Seksualiteit en vrijen


Seksualiteit is de benaming van een complex van gevoelens en handelingen die een mens kan ervaren of uitvoeren en die samenhangen met lichamelijke gevoelens met betrekking op een andere persoon. Sommigen gebruiken een engere definitie en zien seksualiteit als de begeerte naar geslachtsgemeenschap tussen mensen en de geslachtsgemeenschap zelf.
Lees verder in wikipedia


Subcategorieën binnen Seksualiteit en vrijen

10 Sites in Seksualiteit en vrijen

1. 10 tips voor een beter seksleven site is Nederlandstalig

10 tips voor en beter sexleven. Ga op zoek naar uw eigen behoeften en maak uw seksleven weer spannend.

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/seksualiteit/90722-10-tips-voor-een-bet...

2. Centra voor Anticonceptie, Seksualiteit en Abortus site is Nederlandstalig

Centra voor Anticonceptie, Seksualiteit en Abortus - CASA Nederland - heeft centra in Leiden, Den Haag, Rotterdam, Goes, Utrecht en Maastricht. CASA is bereikbaar via telefoonnummer 0900-0969, op iedere werkdag van 8 tot 20 uur, op zaterdag van 9 tot 17 uur.

http://www.casa.nl/

3. Niet voor de poes! site is Nederlandstalig

Niet voor de poes! Is een erotisch magazine voor vrouwen en wil een inspirerende omgeving bieden om over seks en erotiek te lezen en ervaringen uit te wisselen.

http://www.nietvoordepoes.nl/

4. Seksuologie - wetenschap van de seksualiteit site is Nederlandstalig

Info over seksualiteit: Seksuele problemen met oplossingen, Doe-het-Zelf, SeksQuiz, DiscussieForum en Wetenschappelijke literatuur.

http://www.seksualiteit.nl

5. Seksuologie en Psychologie Praktijk Almere en Assen site is Nederlandstalig

Praktijk die voor veel huisartsen en specialisten dè verwijsmogelijkheid is geworden voor cliënten met seksuele en/of relationele problemen.

http://www.comparecare.nl

6. Seks en zo site is Nederlandstalig

In dit boek vind u alle informatie over uw lichaam, van binnen en van buiten. Ook krijgt u antwoord op vragen over verliefdheid, kussen, vrijen, baby's en abortus. En over homoseksualiteit, voorbehoedmiddelen, gezondheid, hygiëne en seksueel overdraagbare ziekten.

http://www.bol.com/seks_en_zo/

7. Sense Noord Nederland site is Nederlandstalig

Sense Noord Nederland is het centrum voor seksuele gezondheid in Friesland, Groningen en Drenthe. U kunt er, als u wilt anoniem, terecht met vragen over soa, zwangerschap, anticonceptie en seksualiteit.

http://www.sensenoord.nl/

8. Sexuelevoorlichting.be site is Nederlandstalig

Deze website gaat over seksualiteit, vrijen liefde en respect. Het doel is het vormen van een informatiebron over seksualiteit. Naast de informatie vormt de interactie van een met de gebruikers een belangrijke rol. Gebruikers kunnen actief deelnemen door een bericht achter te laten in het forum of deel te nemen aan de chat.

http://www.sexuelevoorlichting.be/

9. Sexwoordenboek.nl site is Nederlandstalig

Website van seksuologe Hilde van der Ploeg. Zij werkt onder meer voor het jongerenblad Break Out. Deze website bevat meer dan 500 pagina's voorlichtingsmateriaal en is bovendien helemaal gratis.

http://www.sexwoordenboek.nl

10. Tips voor goede seks site is Nederlandstalig

Het is heel belangrijk dat je met je partner praat over jullie seksuele verlangens. Wat windt hem op? Willen jullie de climax vertragen of bespoedigen? Uit onderzoek is gebleken dat mannen niet altijd tevreden zijn over de seks in hun relatie, ook al houden ze van hun partner.

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/seksualiteit/24290-tips-voor-goede-seks.html