Home > Mensen > Vrouwen > Menstruatie > Menstruatieproducten >Draadloze tampons


Draadloze tampons vonden hun oorsprong in de gynaecologische toepassingen. Tegenwoordig hebben diverse producenten ze op de markt gebracht als een volwaardig menstruatieproduct. De bekendste merken zijn Gynotex en Beppy. Draadloze tampons hebben diverse voordelen t.o.v. de traditionele tampons en worden ook wel tweede generatie tampons genoemd.
Lees verder op InfoNu.nl


Subcategorieën binnen Draadloze tampons

2 Sites in Draadloze tampons

1. Beppy Wet tampons site is Nederlandstalig

Beppy Wet is een speciale, frisse draadloze tampon. De tampon biedt extra comfort en past altijd goed, omdat het materiaal van de tampon de vorm van het lichaam aanneemt. Beppy Wet is veilig en onzichtbaar, daardoor geschikt voor gebruik in de sauna en tijdens het uitgaan. Sporten, zwemmen en vrijen tijdens de menstruatie is met Beppy Wet geen enkel probleem.

http://www.drogisterij.nl/beppy_tampons/

2. Gynotex hygienic soft tampons site is Nederlandstalig

Ontdek de voordelen van een nieuwe generatie tampons. Geen enkele moderne vrouw zal de menstruatie als een aantrekkelijke periode ervaren. Naast de voorkomende fysieke ongemakken, vormt de menstruatie niet zelden ook een praktisch obstakel voor de voortgang van het leven van alledag. U herkent ongetwijfeld: weg, een weekendje uit met vrienden en weer een paar dagen niet sporten, zwemmen of sauna. En tijdens de menstruatieperiode raakt vrijen ook al snel onderaan het lijstje met leuke dingen.

http://www.gynotex.com/