5 Sites in Arbeidsomstandigheden (ARBO)

1. ArboNed site is Nederlandstalig

Waar mensen tellen: Samen met werkgever én werknemers helpt ArboNedom mens en organisatie optimaal te laten functioneren. De dienstverlening richt zich op veiligheid, gezondheid en welzijn opde werkplek en begeleiding tijdens uitval, maar ook op het hebbenvan de juiste mensen op de juiste plek. Zo geeft ArboNed een extrastimulans aan de continuïteit van uw organisatie.

http://www.arboned.nl

2. Jaclang.nl beroepschauffeurpagina site is Nederlandstalig

Deze site is bedoeld voor alle werknemers en werkgevers in de â??beroepsgoederenvervoer over de wegâ?. In het bijzonder voor hen die geen CAO-boekje hebben of (kunnen) krijgen en voor ieder die geïnteresseerd is, het bevat oa de TLN-CAO de KNV-CAO en een Vraagbaak. Zeer informatieve site voor iedere beroepschauffeur, die bewust met zijn werk omgaat.

http://www.jaclang.nl

3. Kwaliteit, Veiligheid en Milieu site is Nederlandstalig

KVM consult adviseert en ondersteunt bedrijven bij het opzetten, invoeren, onderhouden én verbeteren van (certificeerbare) zorgsystemen op het gebied van kwaliteit (ISO 9001:2000 & BRL SIKB), veiligheid (VCA) en milieu (ISO 14001).

http://www.kvmconsult.nl/

4. Salude Groep

Agora is een interactief platform voor en door professionals die werkzaam zijn in de Sociale Zekerheid op het gebied van het eerste Ziektewet jaar.

http://www.saludegroep.nl

5. Toolboxmeeting site is Nederlandstalig

De toolboxmeeting van Maarten Deterink Adviesbureau is een eenvoudige en efficiënte manier om deskundige informatie over kwaliteit, milieu en arbo.

http://www.toolboxmeeting.nl