Kaas
Kaas is een voedingsmiddel gemaakt van melk. Bij het maken van kaas worden de vaste stoffen in de melk (eiwitten, vetten en mineralen) gescheiden van het vocht. Er wordt aan de kaas stremsel, zuursel en zout toegevoegd tijdens de bereiding. Kaas bevat, naast de hoofdbestanddelen dierlijk vet en eiwit, veel calcium en vitamines A, B en D.
3 sites in Kaas
1. Bouter Kaas 
Kaasgroothandel met een uitgebreid assortiment hollandse kazen.
2. Kaasimport De Kaasboer 
Kaasimport en groothandel. Deze Belgische groothandel exporteert Belgische Kazen naar diverse landen en importeert Nederlandse kaas naar België.
3. Klaver - Kaas (Winkel) 
Klaver Kaas BV in het Noord-Hollandse Winkel, de producent van kaasspecialiteiten, zoals o.a. haar Spijkerkaas, Napoli Contadino en Westfriezer. De kaasfabriek van klaverkaas levert direct aan groothandel en detailhandel.